GROTTO REVIEW: Stereotip w/ Dixon

Potpuni osećaj tople porodično prijateljske atmosfere preplavio je SKC!

Dixon @ Stereotip SKC

STEREOTIP – manifestacija koji se poštuje i ceni! Treći po redu Stereotip održan je sinoć u prostoru SKC-a u Beogradu. Malo alternativniji koncept ovakvih događaja koji je osmišljen u Hrvatskoj je, kako izgleda, prava poslastica za sve ljubitelje ozbiljne elektronske muzike.

Žurka je počela u 17h i trajala je oko 9 sati, tako da je bilo prostora za svakog od izvođača da se kvalitetno predstavi publici. Atmosfera je od samog početka do kraja bila jako pozitivna i vesela u miksu sa mračnijim tonovima i emocionalnim vibracijama.

Schwabe i Dav su na kvalitetan način poželeli dobrodišlicu svojim setovima koji su bili prošarani Tech-om, Deep-om, Techno varijacijama, a kroz sve to su se provlačili melodični delovi elektronike.

Kristijan Molnar, kao beogradski predstavnik, savršeno je zagrejao publiku svojim bogatim setom gde je njegov stil miksanja i uklapanja specifičnih tonova već dosta dobro poznat klaberima širom Srbije, a i šire.

Petar Dundov je malo ubrzao stvari i odmah krenuo sa žestokim razmrdavanjem. Podijumom je dominirala Techno muzika u Progressive i Acid fazonu prožeta emotivnom elektronikom. Jako zanimljiv set za strpljive i istančane slušaoce.

Marijan Felver, kao jedan od glavnih organizatora ove manifestacije, je svojim odličnim setom doveo publiku do određene tačke usijanja, gde su svi bili 100% spremni za zvezdu iz Berlina.

DIXON – neki ga zovu i tata novog talasa elektronske muzike, najbolji DJ prema Resident Advisor-u, rokao je svoj fazon dobrih 2 i po sata. Publika nije ostala ravnodušna ni malo, a vibracije su bile fenomenalne. Potpuni osećaj tople porodično prijateljske atmosfere preplavio je SKC. Još jednom bravo za događaj, za DJ-eve i za publiku. Radujemo se narednom Stereotipu.

FOTO: by SARA POPOVIĆ

VIDEOS —> —> —>






Prethodni tekstGROTTO INTERVIEW: Felver
Sledeći tekstUticaji marginalnih kultura na začetke elektronske muzike
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!