TKNO izbacio novi MashUp!

Free Download

378
Dice Jaguar (TKNO Masses Up Edit)

Povodom desethiljaditog fana na novoj Facebook stranici, jedan od najaktivnijih domaćih producenata i DJ-jeva, TKNO, postavio je svoj mashup “Dice Jaguar” na free download!

“Dice Jaguar” našao se u setovima brojnih svetskih DJ-jeva festivalske sezone 2015, a drmao je, između ostalog, Dance Arenu Exit festivala i slovenački Eco. Pozitivni komentari na ovaj mashup i dalje stižu sa svih strana, pa, ako niste čuli kako zvuči ukrštanje Rolando-vog “Jaguara” i Mark Reeve-jeve “Dice” trake, preporučujemo da to što pre ispravite.

Šest meseci nakon što mu je hakovana prva Facebook stranica, Robert, koji stoji iza alijasa TKNO, uspeo je da ponovo okupi deo svojih fanova.

PODELI
Prethodni članakBoiler Room organizuje “Detroit vs. Chicago” događaj koji će trajati četiri dana!
Sledeći članakJohn Digweed najavio album!
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!