The Black Box vs. Sunday Haze i Steady Beats u klubu DOT

285
DOT

Iskoristite poslednji klabing vikend u ovoj godini da ispratite 2015. kako dolikuje, a klub Dot ima dva odlična predloga.

Petak, 25. decembar u klubu Dot rezervisan je za sudar dve ekipe koje su ove sezone “drmale” klub na adresi Francuska 6. Svoje snage za DJ pultom odmeriće The Black Box i Sound Haze ekipa, tačnije – Teo Trunk i Mr. Chips protiv Roxe. Žurka počinje u 23h. U subotu 26. decembra u Dotu ćemo slušati Radeta Banyana & Steady Beats i sve posetioce čeka kvalitetan deep house repertoar.

A u Novogodišnjoj večeri Dot je rezervisan za lineup u sastavu: Kristina Lalić, Audiostorm i The Black Box & SWEETtea back2back DJ setovi – Teo Trunk b2b Mr. Chips & Shon b2b Mark Myself. Ovo će biti prilika da se stara godina isprati uz neke od omiljenih DJ setova koje ste u Dotu mogli da slušate tokom 2015. godine, ali i da se čuje nešto novo. Pojedinačne karte za doček u Dotu od sutra se mogu kupiti po ceni od 690 dinara na svim prodajnim mestima Eventima. Na reprizi Nove u Dotu čeka vas niko drugi do Boža Podunavac i to all night long! Jedan od omiljenih beogradskih DJeva u svom prepoznatljivom izdanju uvešće Beograđane u prvo klupsko veče u 2016. godini. Inače, pojedinačne karte za Božin nastup u Dotu u prodaji su od 18.12. samo preko Eventima, po ceni od 400 dinara.

A za one kojma je malo jedna žurka, u prodaju će od sutra biti pušteni i kompleti karta za doček i reprizu u Dotu, po promo ceni od 1.000 dinara. Drugi dan Nove godine u Dot donosi Veliku Gradsku Igranku, a publici već poznatom tandemu Ike&Bege Fank ovog puta će se pridružiti sve aktuelnija ženska DJ ekipa Girl Panic i doneti nezaboravan provod. Ali to nije sve! Lepe vesti stižu i za vlasnike VIP i kompleta ulaznica za doček i reprizu na Central Dance Eventu u Magacinu Depo. Naime – oni koji kupe komplet kartu za trodnevni CDE, kao i VIP kartu ili komplet VIP karata, dobijaju besplatan ulaz posle 4:30 ujutru na bilo koju od 3 novogodišnje žurke u Dotu!

Sve informacije o pragramu kluba Dot, možete dobiti na broju telefona +381 69 DOT CLUB (+381 69 3682582), a na istom broju možete napraviti i rezervaciju mesta.

  • KLJUČNE REČI
  • Dot
PODELI
Prethodni članakEKSKLUZIVNO: Matador u Beogradu 26. februara!
Sledeći članakGROTTO REVIEW: Grotesque Indoor Festival 2015
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!