NOVOGODIŠNJI GOA MARATON U KLUBU SIOUX

452
sioux

Od početka 2015. godine imali smo bogat muzički program kad je reč o GOA Trance pravcu, ugostili smo neke od najatraktivnijih imena na sceni a sve to začinićemo spektakularnim dvodnevnim GOA maratonom u klubu Sioux. Dve novogodišnje noći, 31.12 i 01.01, i dva puta po 12 sati čistog goa zvuka, ukupno 7 live actova i 7 dj setova, staviće trešnjicu na vrhu za uspešnu 2015 godinu i još uspešniju 2016. Goa Trance za svačiji ukus – od starog i novog, kiselog i psihodeličnog, veselog i euforičnog, laganog i jutarnjeg.

Za sam doček nove godine imaćemo priliku da po prvi put u Srbiji čujemo najbolje predstavnike ovog muzičkog pravca iz susedne Mađarske, u pitanju su Journey Into Sound (JIS) i Skarma. Obojica veoma traženi, a ukoliko budete prisutni shvatićete i zašto ih karakterišu kao majstore jutarnjeg zvuka, i zašto konkretno Skarmu nazivaju drugim Astral Projection-om. Gábor Czellár aka JIS je jos kasnih 90ih bio uvećen u trance scenu njenom magičnom muzikom. 2002. je počeo da radi kao underground DJ, a ubrzo i da stvara muziku. Za njegov still se može reći da je slojevit, melodičan, atmosferičan… Kažu da podseća na Blue Planet Corporation, a kako je BPC jedan od njegovih najomiljenijih projekata može se i čuti odakle ta inspiracija dolazi. Naš drugi premijerni gost je Zoltán Habó aka Skarma. Svoju muzičku karijeru započeo je pre skoro 3 decenije, tačnije 1987. Pravio je sve i svašta dok nije čuo Goa Trance 1997. i pet godina kasnije počeo da kreira svoj prepoznatljiv zvuk.

sioux

Celestial Intelligence – fantastičan dvojac iz bratske Makedonije, Branislav Dimkovski i Dalibor Anastasovski. Početkom ove godine na Suntrip Records-u izdali su svoj prvi album ‘Perpetual Energy’ koji se smatra za jedan od najboljih od početka ‘New School’ Goa Trans scene ranih 2000ih. Na leto ove godine izdali su i hit traku ‘Inevitable Feelings’ na kompilaciji ‘Aurora Sidera’ isto na Suntrip-u koja je momentalno postala jedna od najpuštanijih i najtraženijih traka na Goa žurkama i festivalima širom sveta. Nastupali su u Izraelu, Španiji, Belgiji, Hrvatskoj, a prošle godine i kod nas. Vreme je da nas ponovo oduševe novom muzikom.

Pored gostiju iz inostranstva domaću podršku činiće dva core Suntrip-era uveliko poznata domaćoj sceni: Nikola Petrović – Imba i Damir Šćasni – DaPEACE.

Sutradan, za reprizu nove godine iz Hrvatske nam stižu predstavnici Balkan GOA Fanatics družine u sledećem sastavu: Omnivox, Mania i DJ Stevo. Dobro poznati našoj publici, tako da znamo da od njih možemo da očekujemo samo najkvalitetniji mogući provod. Pored gostiju Nikola Petrović će nam prezentovati svoj Space Elves side projekat a domaću DJ podršku činiće Mark Panic, Mozza i DaPEACE.

Cena karte za novogodičnju noć u pretprodaji iznosi 1200din, a karte možete kupiti svakim danom u klubu Sioux. Kartu za reprizu po ceni od SAMO 300rsd možete kupiti tokom novogodišnje noći u klubu Sioux, dok će cena karte na ulazu 1. Januara biti 500rsd!

PODELI
Prethodni članakBelgrade Banging repriza Nove Godine u klubu Monsun
Sledeći članakOBJAVLJENA PRVA IMENA SONUS FESTIVALA 2016
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!