U prodaji još samo 100 kompleta ulaznica za Central Dance Event

304
Central dance event u magacinu depo

Još samo dva dana ostalo je do dočeka Nove godine, a ukoliko je Central Dance Event u Magacinu Depo žurka na koju želite da idete, požurite i nabavite svoju ulaznicu jer je u prodaji ostao ograničen broj trodnevnih kompleta. Podsećamo, jedini Centralni Novogodišnji događaj dešava se u Magacinu Depo i donosi ne jednu, ne dve – nego tri odlične žurke!

U Novogošnjoj noći Central Dance Event donosi ništa manje nego spektakl. Hedlajner Kamran Sadeghi će nas, zajedno sa Markom Nastićem, Markom Milosavljevićem, Dejanom Milićevićem i Vladimirom Dragašem, povesti na magično putovanje iz stare u novu godinu, kroz harmoniju zvuka i ritma – a posle dužeg vremena Nastić i Milićević “vrteće” back2back. Sačuvajte ipak malo energije za 1. januar jer na reprizi Nove godine u Magacinu Depo nastupa argentinski DJ mag Hernan Cattaneo! Za klabere je ovo odlična prilika da ponovo iskuse audio-vizuelni spektakl poput onog koji je Katanjo doneo ranije u februaru ove godine, a zajedno sa Argentincem ovog puta nastupiće DJ Aćim, Audiostorm i Lea Dobričić. Drugi dan Nove godine obeležiće još jedan velikan svetske DJ scene, a pitanju je LTJ Bukem koji će u Depou nastupiti 2. januara u pratnji MC Stamine. Njima će se, u vidu domaće podrške, pridružiti DJ Flip, Feloneezy i Jackie Dagger.

Još samo 100 trodnevnih kompleta po ceni od 2.500 dinara se nalazi u prodaji u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa, a u ponudi je i ograničen broj VIP trodnevnih kompleta po ceni od 3.400 dinara – tačnije njih 50, za one koji žele da „zaređaju“ na žurkama sva 3 dana, iz nešto udobnije atmosfere. Takođe, u prodaji su i pojedinačne karte – regularna pojedinačna karta za Doček košta 1.200 dinara, dok je cena VIP ulaznice 1.600 dinara; regularna pojedinačna karta za Reprizu košta 1.800 dinara, a cena VIP karte za Reprizu iznosi 2.200 dinara, a još uvek je aktuelna i promo cena ulaznica za LTJ Bukema 2. januara po ceni od 600 dinara.

PODELI
Prethodni članakBLOG: Samo kažem… Muzika
Sledeći članakElektro Nova godina u mističnoj vili kneza Pavla
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!