DJ zvezda Matador stiže u Beograd 26. februara!

778
Matador Hangar Luka Beograd

Jedna od najvećih techno DJ zvezda današnjice, irski DJ i producent Matador, stiže u Beograd u petak 26. februara, kada će nastupiti u Hangaru kod Luke Beograd! Sa njim će iste večeri nastupiti naša techno princeza Lea Dobričić, doajen techno scene Marko Milosavljević, kao i ekipa u usponu – DBDZ.

Gavin Lynch, poznatiji kao Matador, rođen je u Dablinu gde je svoju karijeru započeo kao inženjer zvuka i DJ u manjim klubovima, sve vreme pažljivo planirajući sledeći veliki korak. Za samo tri godine, ovaj momak izborio je svoj put do samog vrha svetske DJ scene, u čemu mu je dosta pomogla etiketa “Minus” slavnog Richie Hawtin-a. Zajedno sa ostalim izvođačima na “Minus” label-u, Matador je ubrzo bio deo lajnapa svih velikih klupskih događaja u najpoznatijim klubovima na svetu, a rezidentura u klubu “Space” na Ibici bila je logičan nastavak silovitog zamaha u karijeri ovog talentovanog Irca.

Matador Live Beograd

Sledi EP “Spooks” i nekoliko primećenih remiksa, koje Matador-u donose širu publiku, a za sve to vreme – ovaj momak pažljivo uvodi novine u svoj live show, dodajući semplere, midi kontrolere i razne efekte koji su na pravi način preneli njegovu inovativnu prirodu i na DJ set. Prava šansa za svetski uspeh stigla uz “Enter“, party brend koji je Matador-u doneo nastupe od Brikstona i Amsterdama, pa sve do Los Anđelesa i Majamija. Godine 2014. proglašen je za najboljeg Live izvođača na Ibici, a tokom 2015. sledi veliki broj nastupa koji potvrđuju ovu titulu. Ova godina biće još aktivnija za Gavina, koji je nedavno najavio da pokreće sopstvenu izdavačku kuću “Rukus”, a prva objavljena traka sadrži vokale čikaške legende Felix Da Housecata.

Ovo će biti prvi put da Matador gostujei u Beogradu, a drugi put u Srbiji nakon nastupa na Exit festivalu 2013. godine. Lajnap će tog 26. februara u Hangaru zaokružiti Lea Dobričić, Marko Milosavljević i DBDZ. Do ponedeljka u prodaji su ulaznice po promo ceni od 800 dinara, zato požurite i nabavite svoju kartu – a za one koji žele da u ovom spektaklu uživaju iz udobnijeg aranžmana, u prodaju su puštene i VIP karte po ceni od 1500 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.