Nicole Moudaber u Beogradu krajem marta!

No cake, No champers, Just true techno!

1642
Nicole Moudaber Beograd

Nicole Moudaber je DJ, producent, vlasnica izdvačke kuće, promoter, organizator žurki, a kaže da je umetnika u sebi pronašla na dance floor-u!

Odrasla je u Nigeriji, a muzički su na nju najviše uticali tribal ritmovi izvođača Fela Kuti-ja. Tada je prvi put iskusila moć bubnja, koji je i danas u osnovi njene produkcije. Nicole se 2000. godine seli u London i ubrzo se uključuje u noćni život grada. Postaje promoter kluba “Turnmills” i organizuje svoje žurke pod nazivom “Soundworx”, koje je organizovala i u Bejrutu. Njena želja da ujedini ljude muzikom nikada nije prestajala, a to se najbolje videlo na prvom party-ju kada su ljudi svih rasa, verovanja i iz različitih klasa društva zajedno igrali pod otvorenim nebom u napuštenoj katedrali!

Beograd Nicole Moudaber

Nicole je svoj projekat donela u London i od samog početka je imala uspeha. Međutim to joj nije bilo dovoljno pa ubrzo staje za DJ pult i počinje da gradi svoju karijeru i kao DJ. Sledeći korak je bio produkcija pa je tako završila muzičku akademiju “Point Black”! Zatim remixuje Carl Cox-ovu traku “Chemistry” sa kojom se zadržala na Beatport-ovom techno chart-u tri meseca, a onda i nagrađena 2012. godine IDMA nagradom.

Nicole Moudaber Beograd 2016

Nakon toga njena karijera konstantno ide uzlaznom putanjom. Počinje mnogo da putuje i vrti na raznim lokacijama – od manjih i intimnijih događaja pa sve do najvećih open air festivala kao što su Exit, Glastonbury, WMC, Time Warp, Electric Daisy Carnival, Awakenings i mnogi drugi. Nicole nastavlja da se bavi i organizacijom žurki – “MoodRAW” gde bira čudna mesta za održavanje party-ja, a “In The MOOD” showcase na BPM i WMC festivalima su uvek rasprodati. Vlasnica je izdavačke kuće “Mood Records” za koju su izdavali Carl Cox, Stacey Pullen, Joel Mull, Carlo Lio,…

Nicole Moudaber Magacin Depo

Na Exitu nas je izvozala za sve pare, a u Beograd nam dolazi 26. marta u Magacin Depo!
Podrška: Marino Canal, Lea Dobričić, Teo Trunk!

Karte: 700 din (ograničen broj), VIP 1.300 din!

Nicole Moudaber @Official Site @Facebook @YouTube