Lady Dee, Mancha&Panic, Aćim ovog petka u klubu The Tube

307
tube petak

Poslednji petak ovog meseca, u klubu Tube, rezervisan je za domaći lineup. Najpozitivniju moguću energiju 29. januara preneće vam Lady Dee, koja svojim setovima očarava publiku i diže ih do plafona kluba. Tu su Mancha i Panic odavno poznati dvojac beogradskom klabingu. Svojim đuskanjem i odličnom vožnjom od progressive do techno zvuka neće vam dozvoliti da stanete. Na kraju tu je i Aćim, stara glava noćnog života koji će svojim mixom začiniti žurku.

Karte za ovu žurku će se prodavati na ulazu u klub po ceni od 250 dinara. Ekipa kluba napominje da je ulaz u trenerkama zabranjen, kao I osobama mladjim od 21 godine.

tube petak

Lady Dee je umetničko ime Dijane Knezević koja je DJ-ingom počela da se bavi 2009. godine i već tada beleži svoje prve nastupe u zemljama regiona.

Njena ljubav prema muzici predstavljena je prvenstveno house zvucima, dok se tokom svog razvoja na sceni priblizila tech house i techno zvuku. Njene setove imali smo priliku da čujemo u najposecenijim prestonickim klubovima rezervisanim za elektronsku muziku, kao što su Tube, Mladost, Brankow, dok se među festivalskim nastupima izdvajaju oni na Enter Festivalu u Hrvatskoj i Love Festu u Vrnjackoj Banji. Najupečatljiviji momenat u njenoj dosadašnjoj karijeri bio je nastup na Amsterdam Dance Event-u 2013. godine.

Mancha & Panic, dva beogradska DJ-a i spoj fenomenalne energije. Božidar Mančić i Marko Panić pristižu sa različitih strana elektronske muzike, međutim oni su u svom zajedničkom radu našli tanku liniju između techno i progressive zvuka i na njoj voze publiku već duže vreme. Nastupali su u skoro svim beogradskim klubovima vezanim za elektronsku muziku, što zajedno, što odvojeno, a takođe su nastupali i na Urban Bug stage-u (Exit festival). Odvojeno sviraju i prave malo drugačiju vrstu muzike, ali kada se sabere sve je to suv kvalitet.

PODELI
Prethodni članakNa Arenu dolaze Mind Against, Disciples, Cattaneo b2b Saiz i Zabiela!
Sledeći članakFatima Yamaha – What’s A Girl To Do (Redondo Edit) [Whitelabel]
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!