Fatima Yamaha – What’s A Girl To Do (Redondo Edit) [Whitelabel]

1570
Fatima Yamaha Redondo

Neverovatno je kako nam pesme sa najednostavnijim melodijama ulaze u svaki deo tela. Jedna od takvih je “What’s A Girl To Do” koja je napravila (ponovo) ogromno interesovanje kada smo je čuli na EXIT Dance Areni. Iako je ova pesma originalno izdata 2004. za holandsku etiketu “Dekmantel” – ona je ovde doživela novu reinkranaciju u promo izdanju holandskog dua – Redondo.

Lo fi Cut @ 128 kbps

Ova ekskluzivna verzija za razliku od originala je dosta kraća i čvršći groove kroz koji se provlači beskrajno zavodljivi elektro sample. Svakako jedan fin edit koji možemo uskoro očekivati kao Free Download ili možda na nekom reizdanju.

Da li ste znali…

Da je vokalni sample uzet iz filma “Izgubljeni u prevodu” (Lost In Translation) gde je o svojoj sumnji govori Scarlett Johannson.

PODELI
Prethodni članakLady Dee, Mancha&Panic, Aćim ovog petka u klubu The Tube
Sledeći članakDimitri Vegas & Like Mike za spektakularno otvaranje Exit Dance Arene!
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!