Neobično veliko interesovanje za kućnu žurku “Mi JESMO anđeli” u vili na Dedinju!

1077
Tree house vila na Dedinju

Usled velikog interesovanja, kontigent promotivnih ulaznica za najveću kućnu žurku ove godine rasprodat je u rekordnom roku! Radi se naravno o partiju koji stiže 13. februara u Noći zaljubljenih i nosi naziv “Mi JESMO anđeli“, a gde će pravi uvod u Dan zaljubljenih svojim zavodljivim DJ setovima dati ekipa pravih gradskih faca na čelu sa Žikom Todorovićem i Urošem Đurićem! Pored njih tu će biti Luna Lu, Una Senić, Bege Fank i Uroš Milovanović koji će zaokružiti listu izvođača na ovoj najljubavnijoj kućnoj žurci u Treehouse vili na Dedinju, u Bulevaru Kneza Aleksandra.

Intimna atmosfera kućnih žurki, po kojima je Beograd bio nadaleko poznat, vraća se u velikom stilu! Beograđani će 13. feburara u Noći zaljubljenih imati priliku ne samo da ožive duh kućne žurke, već i da osete atmosferu kultne Treehouse vile na Dedinju, specifične kuće u kojoj su se svojevrememo baš na ovakvim žurkama okupljali bendovi poput EKV-a, Discipline Kičme, Električnog Orgazma i drugih poznatih bendova tog vremena. Kultna ekipa okupiće se još jednom na istom mestu u Noći zaljubljenih 13. februara na žurci čije ime “Mi JESMO anđeli” već nagoveštava deo lajnapa – naime, svojim višesatnim b2b DJ setom Uroš Đurić i Srđan Todorović će, kao anđeo i đavo na kolektivnom ramenu ekipe, dati savršen muzički balans, koji će dominatnom ženskom energijom zaokružiti Luna Lu i Una Senić!

Mi jesmo andjeli Uros Zika

Dve koleginice, obe voditeljke i aktivne učesnice u kulturnom životu prestonice, potrudiće se da čujete baš one pesme uz koje želite da plešete sa svojim dragim/dragom. A kako bi “Mi JESMO anđeli” bila prava beogradska žurka, tu je Bege Fank, poznat po svojim energičnim DJ setovima uz koje se nikada ne sedi mirno, kao i Uroš Milovanović, jedan od najboljih poznavalaca muzičkog ukusa Beograđana.

Mi jesmo andjeli Dan zaljubljenih

Usled velikog interesovanja, sve promo ulaznice za ovaj parti već su rasprodate, a od danas će karte biti dostupne po ceni od 750 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, dok su za sve parove u ponudi i tzv. “zaljubljene karte”, odnosno dve ulaznice po novoj ceni od 1.300 dinara.

Facebook Event