“Mi JESMO anđeli” – apsolutni favorit među događajima na temu Dana zaljubljenih prema mišljenju publike

254
Tree house vila na Dedinju

Najveća kućna žurka ove godine “Mi jesmo anđeli” apsolutni je favorit u konkurenciji događaja na temu Dana zaljubljenih među Beograđanima, koji su u velikom broju nabavili svoje ulaznice u pretprodaji. Okupljanje je zakazano za subotu, 13. februar od 22 časa u Tree House vili na Dedinju, uz najzabavniji program do sada!

Dan zaljubljenih Mi jesmo andjeli

“Mi jesmo anđeli“ donosi priliku da Dan zaljubljenih dočekate sa voljenom osobom uz odličan muzički program. U Noći zaljubljenih, pravi uvod u Valentines Day svojim zavodljivim DJ setovima daće ekipa pravih gradskih faca na čelu sa Žikom Todorovićem i Urošem Đurićem. Pored njih tu će biti Luna Lu, Una Senić, Bege Fank i Uroš Milovanović koji će zaokružiti listu izvođača na ovoj najljubavnijoj kućnoj žurci u Treehouse vili na Dedinju, na uglu Bulevara Kneza Aleksandra i Botićeve, u kojoj su se na kultnim kućnim žurkama tokom osamdesetih okupljali bendovi poput EKV-a, Discipline Kičme, Električnog Orgazma i drugih poznatih bendova tog vremena.

Mi jesmo andjeli Uros Zika

Određeni broj preostalih ulaznica može se pronaći u prodaji u okviru Eventim mreže još samo danas po ceni od 750 dinara, dok su za sve parove u ponudi i tzv. „zaljubljene karte”, odnosno dve ulaznice po novoj ceni od 1.300 dinara. Od sutra, pretprodajna cena će iznositi 900 dinara za pojedinačnu, odnosno 1.600 dinara za komplet od 2 karte, a samo 50 karata biće odvojeno za prodaju na ulazu na veče žurke.

Facebook Event