Vikend pred nama donosi odličnu zabavu u klubu DOT na adresi Francuska 6 – Natasha, Timika & Faktor X nastupaju u petak, 19. februara, a samo dan kasnije, 20. februara, u Dot stiže Haris sa etikete Laus Music.

U petak, 19. februara, u DOT direktno iz Subotice stiže Natasha, koja važi za sinonim kvalitetnog zvuka. Ova devojka je do sada nastupala na brojnim žurkama u zemlji i inostranstvu. Društvo će joj praviti Timika, još jedan ženski DJ koji preferira house sa primesama sub-žanrova poput deep i tech house-a, minimala i naravno – tehna, a ova devojka takođe je muzički urednik Summer3p festivala na Paliću. Na samom kraju, Faktor X, DJ poreklom iz Srbije koji živi i stvara u Budimpešti. Do sada je objavljivao trake za Steve Bug-ovu etiketu „Audiomatique“. Žurka počinje u 23h.

Haris @ DOT

U subotu, 20. februara, u DOT stiže Haris, cenjeni muzičar i iskusni muzički producent. DJ Magazin je za njega izjavio da je „jedan od najtalentovanijih UK producenata“, a Mixmag se slaže u oceni da je u pitanju „DJ i producent uz čiju muziku jednostavno morate da plešete“. Domaća podrška stiže u sastavu Rade Banyan & Steady Beats, a party počinje u 23h.

Facebook Comments