Natasha, Timika, Faktor X i Haris u klubu DOT ovog vikenda

222

Vikend pred nama donosi odličnu zabavu u klubu DOT na adresi Francuska 6 – Natasha, Timika & Faktor X nastupaju u petak, 19. februara, a samo dan kasnije, 20. februara, u Dot stiže Haris sa etikete Laus Music.

U petak, 19. februara, u DOT direktno iz Subotice stiže Natasha, koja važi za sinonim kvalitetnog zvuka. Ova devojka je do sada nastupala na brojnim žurkama u zemlji i inostranstvu. Društvo će joj praviti Timika, još jedan ženski DJ koji preferira house sa primesama sub-žanrova poput deep i tech house-a, minimala i naravno – tehna, a ova devojka takođe je muzički urednik Summer3p festivala na Paliću. Na samom kraju, Faktor X, DJ poreklom iz Srbije koji živi i stvara u Budimpešti. Do sada je objavljivao trake za Steve Bug-ovu etiketu „Audiomatique“. Žurka počinje u 23h.

Haris @ DOT

U subotu, 20. februara, u DOT stiže Haris, cenjeni muzičar i iskusni muzički producent. DJ Magazin je za njega izjavio da je „jedan od najtalentovanijih UK producenata“, a Mixmag se slaže u oceni da je u pitanju „DJ i producent uz čiju muziku jednostavno morate da plešete“. Domaća podrška stiže u sastavu Rade Banyan & Steady Beats, a party počinje u 23h.

  • KLJUČNE REČI
  • Dot
PODELI
Prethodni članakLa Rambla – Tehno Korida 5. marta u Depo Magacinu
Sledeći članakElements 02 @ KPTM
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!