Odličan vikend u klubu The Tube, završava se nastupom techno maga Tom Hades -a! Belgijski DJ i producent nastavlja seriju tehno vikenda u ovom klubu, donoseći svoj prepoznatljiv techno, tech house zvuk.

Još kao vrlo mlad “pao” je pod uticaj DAF-a i Kraftwerk-a, što ga je brzo nateralo da kupi prvu klavijaturu i da pretvori gejmerski komp u producentsku mašinu. S obzirom da je dugo poznavao Redhead-a, brzo je stupio u kontakt sa Marcom Bailey-jem, i već nekoliko meseci kasnije počeli su da prave prve zajedničke trake. Rezultat te saradnje je vanvremenska himna “I love techno” koja ga je upisala na svetsku techno scenu. Kasnije su se samo redjala izdanja za Beyer–ov Drumcode, John Digweed–ov Bedrock, Umek–ov 1605, kao i duga saradnja sa Marcom Bailey–jem na MB Elektronics, kao i nastupi u klubovima i festivalima. Kako sam kaže u ovoj godini, kako kaže, planira još mnogo novih izdanja koja će razigrati rejvere širom sveta.

Pravi uvod u ovu noć i pripremu za nastup Tom Hades -a, napraviće poznati prestonički DJ-evi Speedy i John Belk. Speedy, jedan od najtalentovanijih DJ – eva na ovim prostorima nastupao je u gotovo svim gradovima i državama u regionu, da bi nakon toga usledila gostovanja u inostranstvu. Bez ikakvih problema možemo da kažemo, jedan je od najvećih poznavalaca i kolekcionara techno zvuka na ovim područjima. John Belk, rezident DJ kluba The Tube, bavi se produkcijom više od 10 godina. Iza sebe ima 15 izdanja, medju njima je najpoznatiji remix Hot since 82 – „Like you“ koji je izdat za Get Physical label. Belkov singl pod nazivom „Silver Surfer“ izašao je za Knee Deep In Sound u martu i postigla je veliki uspeh našavši se u setu John Digweed-a.

Karte će se prodavati na ulazu u klub po ceni od 600 dinara.

Facebook Comments