Andrew Meller EKSKLUZIVNO za Grotto / A-SIDE 01 Podcast!

615

Andrew Meller (Andrija Antić) – jako talentovan momak iz Požarevca koji je poštovanje srpske publike zadobio prvenstveno svojom inovativnom i kvalitetnom produkcijom elektronske muzike, kao i ozbiljnim umećem za DJ pultovima širom zemlje. Jedan je od osnivača projekata ReWire, Beat And Juice i Depth Perception. Sva 3 projekta su dosta poznata kod nas i cenjena od strane klabera i ostalih kolega DJ-eva koji poštuju House i Techno zvuk.

Andrew Meller

S obzirom da je odrastao uz funk, tehno, disko i haus, produkcija mu je predstavljala mešavinu svega pomenutog. Sa preko 60 izdanja na raznim etiketama i par top chartova, njegovi projekti su predstavljeni u bezbroj klubova širom Srbije, po inostranstvu, kao i na dosta festivala, uključujući i naš najpoznatiji – EXIT festival. 2014. godine nastao je projekat Andrew Meller. Pod tim imenom možete čuti više pravaca elektronske muzike, koji su takođe bazirani na haus zvuku. Primese idu zavisno od raspolozenja (deep, tech ili techno), gde se u svakom slučaju radi o manje semplovanim, a više sviranim temama. Prvenstveno kao DJ, pa kao producent, ne ostavlja publiku ravnodušnom. Njegov moto je: “koliko energije daš, toliko ćeš je dobiti nazad”.

Upravo zato je i pokrenuo ozbiljan serijal Podcast-ova koji će tačno oslikavati njegov ukus, viziju i šarenolikost kada je reč o elektronskoj muzici i njegovom radu. U pitanju su dve zasebne celine: A-Side (Andrew-Side) koja ističe njegovu Light polovinu i M-Side (Meller-Side) koja oslikava njegovu Dark filozofiju. Baš tako da za svakoga bude ponešto. Iznad možete preslušati njegov najsvežiji mix, odnosno prvu epizodu A-Side Podcast-a kroz koju se provlače kvalitetne numere izvođača kao što su: Oliver Koletzki i Niko Schwind, NTFO, Hector Couto, AFFKT, Jori Hulkkonen, Miguel Bastida, Booka Shade, Dennis Cruz, itd. Dok ispod na Andrew Meller Mixcloud profilu možete pronaći i prvu epizodu B-Side Podcast projekta.

Ove subote (27.02) imaćete priliku da se dobro provedete uz njegovu muziku, na splavu Tijuana gde se održava žurka pod nazivom “TECH THIS OUT Vol.22”, a Andrija i Mark Dee Jack će se pobrinuti da poželite da se žurka nikad ne završi. Kao i uvek… Bez timetable-a, bez striktnih pravila, bez tenzije, bez nervoze, samo spontano, samo opušteno, samo dobar vajb… Detalje ćete pronaći na oficijalnoj fejsbuk stranici kluba Tijuana.