GROTTO REVIEW: La Rambla

I beše La Rambla!

635
La Rambla review

Imali smo prilike da prisustvujemo još jednoj dobro organizovanoj i pre svega gotivnoj žurci, La Rambla, 5. marta u prepunom Depou, hramu Techno događaja!

Ulaz za sve prisutne je uz pozivnicu bio do 00h tako da se već oko pola jedan videlo da će Depo biti pun. Roxa je veoma dobro zagrejao masu, kvalitetnim setom i nagovestio klaberima kakvo ih veče očekuje.

La Rambla review Roxa

Na njega se nadovezuje John Belk koji je masu nastavio da vozi što novim što starim tech i techno hitovima. Prava uvertira za starog vuka Božu Podunavca. Za sve one koji su bili sumnjičavi i mislili da nijedan događaj ne može da prođe bez inostranog gosta – domaća ekipa DJ-eva je dokazala suprotno! Boža je i ovog puta bio na visini zadatka i već od prve trake nagovestio da blejačima i cupkačima nije mesto u Depou.

La Rambla review Boza Podunavac

Izvrteo je trake kao što su “Astral” od Tale Of Us & Mind Against-a, “I Wanna Go Bang” od Bjarki-a. Razigrao je Depo tako da su svi đuskali sa podignutim rukama i osmeh se mogao videti na licima – mission accomplished! Mnogo pozitivne energije lebdelo je u vazduhu dok je Boža svojim energičnim setom pričao prisutnima svoju techno priču.

La Rambla review Kristina Lalic

Kristina Lalić je, reklo bi se, imala težak zadatak da žurku privede kraju, a i da se nadoveže na ovakav Božin set. Međutim, odmah se uklopila i nastavila da vozi masu još tvrđim bitovima. S’ vremena na vreme je stavljala ljudima do znanja da se kraj žurke bliži, ali bezuspešno – niko nije hteo da se ovo magično veče završi. Pale se svetla, a Depo i dalje pun. Kristina se zahvaljuje publici, a oni njoj i ostalim “toreadorima” koji su i uspeli da ovo veče urežu klaberima u sećanje.

La Rambla recenzija

Što se same organizacije tiče – drugari iz Jungle Tribe-a su se zaista potrudili da sve prođe kako treba. Nakon China Towna, French Kissa, Oranja ni ovoga puta nisu zatajili i moglo bi se reći da je svaka žurka sve bolja – što produkcijski, što kvalitetnim odabirom izvođača!

Sve u svemu sjajna noć, a naši DJ-evi su i ovoga puta pokazali da se uvek mnogo više potrude da oduševe klabere – što za većinu inostranih gostovanja ne možemo reći.

Tekst: Marko Stojković
Uredio: Bojan Bojanović
Foto: La Rambla

PODELI
Prethodni članakPsychedelic Fever Vol. 7 w/ Galactic Explorers
Sledeći članakEDM revolucija, B-Sides i Interlink – sve to u klubu Dot ove nedelje
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!