Domaći trio – IDQ sa novim EP-om uz remixe Rober Gaez-a i Martijn Ten Velden-a.

IDQ Your Soul EP

Polako ali sigurno IDQ koji čine Igor „Pookie“ Pujić, Aleksandar Milićević i Dragan Razić zauzima sve više prostora na klupskoj sceni. Nakon remixa za legendarnog Todd Terry-ja i Man Without A Clue stiže nam nov EP za špansku etiketu – Urbana.

EP čine prvo dve originalne pesme IDQ-a „Your Soul“ i „Lovin’ You“ koje možemo definisati kao fuziju deep i tech house-a uz sjajne jazzy-soul vokale. Dok je „Your Soul“ pesma više za neki prime time warmup deo, „Lovin’ You“ stvara „5 ujutru“ vibe koji će terati devojke i dečake na shazam-ovanje.

Ceo EP je začinjen remixima Martijn Ten Velden-a i Rober Gaez-a. Martijn u svojoj verziji „Your Soul-a“ daje jednu dublju perspektivu u pesmi, bacajući akcenat na atmosferične synth-ove i nešto mračniju bass liniju. Sa druge španski producent Rober Gaez daje prednost groove-u i većem break-u koji smo navikli da čujemo u remixima Olivier Giacommoto-a i Metodi Hristov-a.

Ovo je jedno od jačih izdanja koje će se svakako vrteti ovog leta – posebno ako se probije adekvatno na WMC-iju. Ako bi tražili zamerke ovom EP-ju – to bi bilo jedan dobar video 🙂

IDQ LogoPodržite domaće artiste kupovinom ovog sjajnog EP-ja – Your Love EP (incl. remixes by Martijn Ten Velden & Rober Gaez) @Traxsource!

IDQ @Official Site @Twitter @Facebook @Instagram @SoundCloud

Prethodni tekstKo kaže da na žurku mora da se ide uveče, kad je najbolji vajb onaj jutarnji?!
Sledeći tekstBalbersberg (Berlin) FILMSKI PARK – potraga za skrivenim scenama!
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!