Ulaznice za Serbia Wonderland Festival u prodaji od 11. aprila!

1095
Serbia Wonderland Festival 2016 karte

Ekipa magičnog festivala najavila je početak pretprodaje ulaznica za Serbia Wonderland Festival 2016. za ponedeljak 11. april.

Serbia Wonderalnd iza sebe ima desetine hiljada posetilaca i 3 godine uspešnog rada. Festival je za ovaj period ugostio preko 25 svetski poznatih imena koja su nastupali po poznatim festivalima kao što su Tomorrowland, Burning Man, Ultra Music, EDC, itd. Kroz festival su prošli legenda Paul van Dyk potom Dannic, Aly & Fila, Orjan Nilsen, Simo Patterson i mnoge druge zvezde ove scene. Pored muzike, Serbia Wonderland je mladima uvek predstavljao i scenske spektakle po uzoru na pomenute festivale. Rasveta, igrači, umetnici, specijalni efekti, laseri, scenografija su samo neki od elemenata koju su stavili Serbia Wonderland na mapu Evrope.

Serbia Wonderland Festival 2016 ulaznice

Organizatori za sada drže u tajnosti datum i lokaciju ovogodišnjeg festivala dok svim fanovima obećavaju još jedan Wonderland spektakl za pamćenje. Cena ulaznice u pretrpodaji iznosiće 1.100 dinara, a više informacija možete naći na Serbia Wonderland Official Site-u i Facebook stranici!