DJ Nakadia na Uranak festivalu!

1061
Uranak festival boat party

Proleće, praznik rada, prvi maj, odmor, zabava, rešenje asocijacije je Uranak! Muzički festival, koji će se i ove godine održati u periodu od 30. aprila do 3. maja, na jednom od najlepših izletišta u Srbiji – Srebrnom jezeru. Komplete ulaznica za festival možete kupiti na prodajnim mestima: Eventim Serbia, DD Tickets i Gigs Tix-a.

Moćna devojka sa Tajlanda Nakadia će na “Uranak Festivalu” nastupati treće festivalske večeri na “Urban Stejdžu”. Uranak festival kome je ovo treća godina postojanja, sve se više “meša” u generalno rastuću festivalsku ponudu Srbije, zanimljivim konceptom predstavljanja istočne Srbije kao jedne od najlepših destinacija za posetiti u našoj zemlji.

Uranak festival Nakadia

Nakadia je vrhunski umetnik, koji svojom muzikom naelektiše plesni podijum neverovatno zaraznom energijom, besprekorinim miksovanjem i beskompromisnim izborom “groovy” bitova! Beskrajno talentovana, zarazno strastvena, upadljivo atraktivna, neverovatno skromna, svetski hvaljena – to je, Nakadia jedna od najtraženijih ženskih DJ-eva današnjice! Preko 1200 nastupa do sada, u preko 60 zemalja. Naelektrisala je svojim već u svetu daleko poznatim “Nakadia-Iskustvom” legendarni berlinski “Watergate”, londonski “The Egg”, brazilski “The Edge” i mnoge druge klubove i festivale širom sveta! Početkom 2016. godine ugostila je legendarnog Sven Vath-a u Bangkoku i na Koh Samui-u, čime je zaslužila svetsko poštovanje i kao promoter, a ne samo kao DJ i producent!

Treći po redu Uranak, muzički festival, održaće se od 30. aprila do 03. maja na Srebrnom jezeru. Uranak je koncipiran na tri muzička pravca: elektronski, pop i hip-hop. Program za sve muzičke ukuse ove godine širi se na četri stejdža: Live Stage, Open Air Stage, Urban Stage i Boat Stage.

Uranak festival 2016

Svetski sve uticajniji DJ Uto Karem će biti zvezda Urban stejdža, a pored njaga nastupaće regionalni i domaći DJ-evi. Čuveni dance sastav Colonia biće zvezde Live stejdža, a pored njh će nastupiti domaći bendovi. Dok će, možda i najuticajniji, domaći hip-hop sastav Beogradski sindikat činiti okosnicu Open Air Action stejdža, a pored njih će nastupiti: DJ Gru i još domaćih imena i čak i jedan party projekat koji je Beograd digao na noge!

Boat stejdž, koga ponosno predstavljamo kao jedno od najlepših mesta za rejv u Srbiji, bićeorganizovan u vidu krstarenja na relaciji Srebrno jezero – Golubačka tvrđava i na brodu koji prima 300 ljudi će muziku puštati Danijel Čehranov, ZWEIN, Lady Dee i još zanimljivih DJ-eva iz naše zemlje.

Nabavite svoje karte za Uranak fest na vreme, odbrojavanje do prvog maja je počelo.

Uranak festival @Facebook