RUHR ekipa pretvara Kragujevac u techno grad!

446
RUHR u Kragujevcu

Spoj industrije i ljubavi prema techno muzici, stvorio je RUHR, koji će Kragujevcu ovog proleća doneti nešto potpuno drugačije. Tvrdi bitovi će Čaurnicu pretvoriti u underground klub koji će svim ljubiteljima elektronske muzike prirediti nezaboravan provod!

Knežev arsenal je poznat kao lokacija na kojoj se dešavaju najbolje žurke u Kragujevcu, a da “sve pršti” u Čaurnici pobrinuće se dobro poznata domaća ekipa u sastavu TKNO, Ilija Đoković, Andrew Meller i Filip Srećković. Karte za ovu žurku možete kupiti u Caffe Dream, NemamVeDe, Caffe Republika, a cena iznosi 500 dinara.

Facebook event

PODELI
Prethodni članakRasprodat prvi kontigent karata za Techno Drive 2
Sledeći članakAprilili fest – urban spoj zabave i komedije za Svetski dan šale!
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!