Rasprodat prvi kontigent karata za nastup Marco Bailey -a!

Narednih 100 karata po ceni od 790 RSD!

Marco Bailey Monsun Lucky Records

Legenda tehno scene Marco Bailey nastupiće u klubu Monsun na promociji četvrtog izdanja srpske etikete “Lucky Light LTD” u petak 8. aprila, a prvi kontigent karata za tu žurku po ceni od 590 dinara je rasprodat. Narednih 100 ulaznica koštaće 790, a nakon toga 990 dinara i mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventima i GIGSTIX-a.

Pored čuvenog Belgijanca, u subotu 8. aprila nastupiće i Goran Kan, Kobaya i Speedy koji stoji iza etikete “Lucky Light LTD”. Četvrto vinil izdanje te etikete potpisuju The Advent, Marco Bailey, Goran Kan i Speedy. “Lucky Light LTD” je za veoma kratko vreme postao prepoznatljiv u svetskim tehno krugovima te je dobio sjajne kritike unutar scene. Karte za ovu tehno poslasticu na ulazu u klub Monsun koštaće 1.190 dinara.

Prethodni tekstNigel Statley po prvi put u Srbiji večeras!
Sledeći tekstBerlinski Zid opet u Beogradu!
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!