Jimbolia Electronic Music Festival (JEMF) privlači sve veću pažnju javnosti svojim četvrtim izdanjem i line up-om koji čini da prosto poželite da maj dođe što pre. Festival će biti održan u mestu Jimbolia u Rumuniji, na raskrsnici puteva koji vode ka Temišvaru,Novom Sadu,Beogradu i Budimpešti , na jedinstvenom, nekonvencionalnom i magičnom mestu, koje će vam pre svega pomoći da pobegnete od svakodnevnice, ali i da čujete neke od najznačajnih imena elektronske muzičke industrije.

JEMF je zvačno drugi festival najavljen za maj mesec i sa zadovoljstvom otvara sezonu open air festivala velikim line up-om, podeljenim u tri žanra, koji ima za cilj da zadovolji čak i najprobirljivije ukuse posetilaca koji slušaju techno, electro-alternativu i rep muziku.

Na main stage-u nastupiće: Monika Kruse, Dennis Ferrer, NTFO, Deborah De Luca, Subcarpati, AlongSides, Macanache, kao i DJ-evi iz Srbije Lea Dobričić, Marko Nastić , Dejan Milićević , Vladimir Aćić.

JEMF 2016 - Jimbolia Electronic Music Festival

JEMF planira da postane “granični festival” sa namerom da ponovo ujedini tri različite zajednice kroz jednu magičnu formulu, a to je : ljubav prema muzici! Organizatori očekuju oko 5000 posetilaca dnevno na festivalu, a muzički program će biti organizovan na pet bina, tako da možete odabrati savršen vibe za vas.

Organizatori su pustili u prodaju prvi kontigent karata po ceni od 59lei (13,5 evra), kao i mesta za kampovanje:

Redovni kamp pass – (9 EUR / 2 noći)
Šator za dve osobe – (30 eur / 2 noći)

Karte se mogu kupiti na www.bilete.ro , tickets.jemf.ro ili preko zvaničnih partnera festivala : U Temišvaru (Ginko kafe, Erick Pub) a uskoro i na pojedinim mestima u Srbiji.

Sledeće nedelje biće objavljen kompletan line up festivala, karte za parking & camping Area , kao i mapa sa strukturom festivala u kojoj ćete naći sve vezano za chill out zonu , hranu i razne kulturne i društvene aktivnosti.

Facebook Comments