Deveti februar 2013. godine. U Tjub dolazi britanski DJ i producent u usponu. Klub krcat, muzika fenomenalna, masa u transu! Bilo je tako dobro da je samo šest meseci kasnije ponovo došao. Ovoga puta na Lastu! Svi koji su bili na ovim žurkama, sećaju se odlične ekipe, neverovatne energije i fenomenalne muzike. U međuvremenu je izdao nekoliko EP-a i singlova koji su postani vrlo popularni. Mixmag taj rast popularnosti opisuje kao “meteorski”! Čekamo ga skoro tri pune godine. Bilo je najava da će doći već u martu, ali je odlučio da nas ipak još malo drži u neizvesnosti. A kako nezvanično saznajemo Hot Since 82 će ovog leta nastupiti u Srbiji i to na Exit festivalu 9. jula!

Hot Since 82 Lasta Belgrade Serbia
Hot Since 82 @Lasta – Photo by: Benny Take A Moment

Njegovo ime je Daley Padley i rođen je u Velikoj Britaniji 1982. godine. Jako rano je ušao u muzičke vode. Sa svega 17 godina, imao je All Night nastupe u lokalnom klubu. Ubrzo je to mesto postalo poznato po odličnim afterpartijima, a Daley se pročuo kao dobar DJ. Već 2006. dobija rezidenturu na Ibici i to u poznatom klubu Amnesia! Jednom prilikom na afterpartiju muzika je iznenada stala. Priključio je svoj iPhone i pustio demo, tada neobjavljene trake, “Let It Ride”. Masa je bila oduševljena, a u masi i Noir! Od tada Daley ima novog prijatelja za čiju izdavačku kuću je i izdao ovu traku, i Hot Since 82 je rođen!

Uspon na sceni je bio munjevit. Pete Tong ga je pozvao u svoj radio šou, izdaje remix za legendarnu traku “Bigger Than Prince“, a 2013. je objavio i prvi album “Little Black Book“. Ubrzo dolazi i sledeći “Knee Deep in Sound” sa kog je “Knee Deep In Louise” doživela priličan uspeh.

Facebook Comments