Andree & Tarik Alić @Tvrđava, Novi Pazar (08.04.2016)

Petak u TVRĐAVI rezervisan je za  Andree-a, mladog DJ-a i producenta koji nam dolazi iz Beograda/Mladenovca. Veče će započeti rezident cluba Tarik Alić i pripremiti teren za našeg gosta.

700x

Nakon odlične energije koju nam je pružila Kristina Lalić prošlog vikenda, ostajemo zagrejani za predstojećeg DJ-a koji će nas voditi kroz Techno magiju ove noći, pa red je i da ga predstavimo.

andree

Andreja Obradović – Andree, rodjen 1994. godine, DJ i producent dolazi iz Beograda – Mladenovca u kom je rodjen i u kom živi. Punih 7 godina se bavi elektronskom muzikom, odrastajući uz porodicu i rodbinu koja je muzički nastrojena, pokazuje veliko interesovanje od malih nogu. Posećivanje kvalitetnih žurki i festivala daje mu posebnu inspiraciju u ovom svetu. Nedavno realizovan projekat za koji dugo skuplja želju, snagu i hrabrost, Andree-a dovodi u vode produkcije gde mu je ista prirasla srcu neizmerno jako, prosirila vidike i popela par stepenika na viši nivo. Tako da, kako navodi naš DJ uskoro možemo da očekujemo njegov trek pod nazivom “Flauthy”! Uzgred, Andree-ovi mixevi zauzimaju poseban čin u očima klabera, svetskih DJ-eva, organizacija, u kojima voli da provuče malo šareniji kvalitet Deep-Tech-a, Tech House-a i Techna. Dok na njegovim nastupima kroz set prolazi njegov dobro prepoznatljiv stil urbano tvrdog Techno zvuka. Velika moć kreativnosti, zapažanja i slušnosti ga čine posebnim kao i mnogo stvari koje karakterisu ovaj mladi talenat i potencijal.
„Underground is life, love music and share love!“

► Tarik Alić 21:30 – 12:00
► Andree 12:00 – … …

Facebook event se nalazi na sledećem linku!

Prethodni tekstVelika žurka umetničkih fakulteta vol 2. @The Tube
Sledeći tekstNajveća SAMO TVRDO žurka ove godine!
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!