Kristijan Molnar i 031 Republic na NEXT festivalu u Užicu

457
Kristijan Molnar NEXT festival 031 Republic

Četvrti humanitarni NEXT festival, održaće se i ove godine u Užicu 27. i 28. aprila u Gradskom kulturnom centru. Na dva stejdža Public i 031 Republic nastupaće neka od najvećih imena domaće rok i elektro scene.

Za sve ljubitelje dobre elektronske muzike pobrinuće se jedan od najaktuelnijih domaćih DJ-eva Kristijan Molnar na 031 Republic stejdžu. Kristijan Molnar je dobro poznat domaćoj publici i tvorac značajne radio emisije Christallization Radio Show. Tokom četiri godine vrednog rada, Kristijan je uspeo da predstavi najnovije i predstojeće trendove u elektronskoj muzici uz promovisanje globalnih i domaćih umetnika kroz brojne gostujuće mixeve i intervjue. Bez obzira da li je u pitanju Disco, Chicago House, Deep Techno, New Wave, Funk ili Soul, Christallization Radio Show služi za zagrevanje klaberima svakog četvrtka od 23h. Kristijan je do sada je imao prilike da nastupa širom Srbije i Evrope uključujući EXIT festival i Love Fest, Amsterdam i Kipar.

Kristijan Molnar 031 Republic NEXT festival

Lokalnu podršku na ovom stejdžu daje DJ dvojac Luka Vuković i Ivan Radojević, već uveliko poznati po sjajnoj atmosferi koju prave na žurkama širom Srbije i regiona. Ovaj DJ duo, čije ime nerazdvojno stoji uz 031 Republic organizaciju i predstavlja sinonim za klupsku scenu Užica a i šire, od skromnih početaka na manjim žurkama u lokalima Užica, preko višednevnih manifestacija i festivala u kojima su briljirali kao rezidenti, stigli su do DJ pultova najvećih događaja u zemlji poput Exita, Love i Foam festa. Ivan Radojević i Luka Vuković su kao rezidenti na sopstvenim žurkama već ugostili velika svetska techno imena, i takođe se našli rame uz rame, tj. za istim pultom sa prestižnim producentima i DJ-evima od kojih se svakako izdvajaju legendarni Silicon Soul, DJ Umek, Adam Beyer, Valentino Kanzyani, Mathew Hoag, Cristian Varela, Marco Bailey i drugi.

031 Republic NEXT festival

NEXT festival od samog osnivanja ima humanitarni karakter. I ove godine, glavni organizator Shift 2 u saradnji sa Fondom B92 prikupljena sredstva doniraće za opremanje Opšte bolnice Užice.

Organizacija Shift 2 tokom cele godine se trudi da mladima u Užicu i okolini obezbedi što bolje načine da upotpune svoje slobodno vreme, pa će tako u okviru prvog dana NEXT-a, 27. aprila, u prostorijama Gradskog kulturnog centra, biti otvoren i prvi zatvoreni skejt park u Srbiji.

NEXT festival

Kako organizatori najavljuju, ostatak Line Up-a objavljivaće se od četvrtka 7. aprila svakog dana u 12 časova na zvaničnoj Facebook stranici NEXT festival, na kojoj će uskoro biti i informacije o prodaji karata.