THE LAB pres. NEW SCHOOL

the lab

Pod imenom „New School“ predstavljaju se momci koji muziku dele na kvalitetnu i nekvalitetnu, momci koji nemaju muzičke barijere i koji nemaju komplekse da javno pohvale druge, njihovu muziku ili performans, momci kojima je cilj da kvalitet ispliva na površinu jer jedino tako se može još više podići kvalitet scene. U njihovoj ekipi imate predstavnike Electro Progressive House zvuka, predstavnike UK House-a, Tech House-a i House-a i oni se ne ustručavaju da javno pohvale nečiji rad, iako pojedinci ne slusaju taj zvu,k ali isto tako nije im ni strano da daju iskrenu, konstruktivnu kritiku. Članovi njihove ekipe, koja menja način razmišljanja pojedinaca, može biti svako ko svoj ego stavlja na poslednje mesto.

the lab

The Lab je muzička radionica u kojoj se „New School“ trudi da prezentuje kvalitet publici, da prenese dobre vibracije i da provod učini nezaboravnim. Razlikuje ih pozitivna energija i nisu im strani nastupi dugi po 10 i vise sati. Imaju različite tematske evente, u zavisnosti od toga selektuju se DJevi i muzika koju prezentuju publici, ali ugodjaj će biti isti svakom gostu na svakom eventu! Moć, energija i emocije će vam to i potvrditi.

Nakon niza uspešnih zurki na Tijuani i u Monsun Baru, u subotu 23.04. The LAB ekipa pretvara klub Šećer u svoju laboratoriju.

Prethodni tekstExploziv na Arsenal Festu
Sledeći tekstŠta nam sprema klub Dot za ovu nedelju?
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!