DNEVNI REJV NA KALIŠU – NOVA CENA ULAZNICA ZA TOPLJENJE

724
topljenje

Trodnevne ulaznice za Topljenje na Kalemegdan Summer Festivalu koji se održava uz podršku Heinekena, od danas su u prodaji po ceni od 1100 dinara za sva 3 dana festivala. Takođe, u prodaju su puštene i jednodnevne ulaznice, koje možete nabaviti na blagajnama Eventima i DD tickets-a po ceni od 800 dinara za 10. i 11. jun, kada nastupaju zvezde festivala Sam Paganini i Booka Shade.

topljenje

Poslednjeg dana festivala organizatori su odlučili da iznenade ljubitelje kvalitetne muzike i dobrog provoda spektaklom pod nazivom ˝DNEVNI REJV˝ koji će se 12. juna održati od 16 – 02h nakon čega se očekuje serijal zvaničnih afterparty žurki. Na dnevnom rejvu će nastupati domaća ekipa od preko 20 di-džejeva u b2b sastavu kako na glavnom tako i na ˝TOPLJENJE FRIENDS˝ stejdžu čiji su, tog dana, domaćini Sunday Beat & Grotto.

„Pozivamo sve rejvere da dođu na dnevnu žurku i dožive pravo #TOPLJENJE uz zalazak sunca na jednoj od najlepših lokacija u gradu i uživaju uz muziku najboljih izvođača domaće elektronske muzičke scene. Pratite naše stranice ili nađite našu REJV POLICIJU u gradu kako biste osvojili pozivnicu za DNEVNI REJV“ – poručuju iz organizacije.

PODELI
Prethodni članakTechno weekend u Barutani uz Ten Walls-a još 10 izvođača
Sledeći članakDnevne EXIT ulaznice od petka u podne po poklon ceni!
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!