Trodnevne ulaznice za Topljenje na Kalemegdan Summer Festivalu koji se održava uz podršku Heinekena, od danas su u prodaji po ceni od 1100 dinara za sva 3 dana festivala. Takođe, u prodaju su puštene i jednodnevne ulaznice, koje možete nabaviti na blagajnama Eventima i DD tickets-a po ceni od 800 dinara za 10. i 11. jun, kada nastupaju zvezde festivala Sam Paganini i Booka Shade.

topljenje

Poslednjeg dana festivala organizatori su odlučili da iznenade ljubitelje kvalitetne muzike i dobrog provoda spektaklom pod nazivom ˝DNEVNI REJV˝ koji će se 12. juna održati od 16 – 02h nakon čega se očekuje serijal zvaničnih afterparty žurki. Na dnevnom rejvu će nastupati domaća ekipa od preko 20 di-džejeva u b2b sastavu kako na glavnom tako i na ˝TOPLJENJE FRIENDS˝ stejdžu čiji su, tog dana, domaćini Sunday Beat & Grotto.

„Pozivamo sve rejvere da dođu na dnevnu žurku i dožive pravo #TOPLJENJE uz zalazak sunca na jednoj od najlepših lokacija u gradu i uživaju uz muziku najboljih izvođača domaće elektronske muzičke scene. Pratite naše stranice ili nađite našu REJV POLICIJU u gradu kako biste osvojili pozivnicu za DNEVNI REJV“ – poručuju iz organizacije.

Facebook Comments