PREMIJERA – Lovebirds Feat. Stee Downes – Want You In My (Calavera & Manya ‘Roots’ Remix)

Kada je pre dve godine Lovebirds u Mladosti kod nas čuo ovaj remix rekao je ovo je najbolji remix moje trake koji sam ikada čuo“. U svom balearično-afričkom stilu, domaći duo – Calavera & Manya, nam premijerno daju na recenziju remix klasika kao što je „Want You In My Soul“. Ovaj ‘Roots’ remix koji svoje ‘korene’ predstavlja u ritmu i groove-u Afrike spada u one koji vam neće dosaditi koliko god ga puta budete slušali na repeatu. Pitki klavirski akordi, nežni šejkeri i topla bas linija će svakako osvežiti ovo leto uz ovaj remix na kom se i sam Stee Downes proslavio.

Lovebirds-Want-You-In-My-Soul-Calavera-Manya-Roots-Remix

Za razliku od originala ovde su ženski back vokali istaknutiji dok su „oohhh“ fileri stavljeni između Stee Downes-ove lirike. Kako Calavera & Manya kažu „ovaj remix smo počeli pre dve godine dobivši zvanične remix partove. Znali smo da će ovo biti izazov zato što je original nenadmašiv ali nismo mogli da odolimo da ne pokušamo barem da ga remixujemo. Srce nam je bilo puno kada smo dobili pozitivne kritike Lovebirds-a!“

Sve u svemu ovaj remix možemo svakako očekivati ovog leta u DJ setovima. Uz ranu podršku Lovebirds-a, ne sumnjamo ako ga bude zavrteo Black Coffee i cela afrička klupska scena.

Datum izdanja još nije poznat. Za više informacija pratite fejsbuk i SoundCloud stranicu koju vode Calavera & Manya

Calavera & Manya @ SoundCloud
Calavera & Manya @ Facebook

Prethodni tekstŽurka svake noći na splavu Povetarac!
Sledeći tekstGROTTO INTERVIEW: Allen Watts [SRB/ENG]
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!