Enzo Siraguza postaje rezident HYTE partija u klubu Amnesia na Ibizi

Enzu se ostvarila želja

241
Enzo Siragusa HYTE Zadar

Ovog Sicilijanca sa sedištem u Londonu možete pronaći po celom svetu kako se bavi onim što voli – DJ-ingom, a iz njegovog studija izlaze sjajne trake i saradnje.

Za svoj život često kaže kako je kao neki dobar san, što ne čudi kad uzmemo u obzir da se svaki rad uz predanost i ljubav pretvora u ono što smo oduvek želeli. Iako se kao umetnik već dokazao u elektronskoj industriji, kako se čini, njegovo vreme tek dolazi. Enzo Siragusa, dovodi FUSE party brend u sklopu HYTE Ibiza partija u main room planetarno popularne Amnesije, ali i u Hrvatsku na HYTE Zadar koji će se održati 22. i 23.07. na plaži Kolovare u Zadru i kasnije u zadarskim klubovima.

Ovog leta Enzov san postaje stvarnost, markiraju Ibizu kao svoju letnu rezidenturu i to u Amnesia klubu, u sklopu Hyte Ibiza programa koji je prošle godine imao sezonu nezaboravnih partija s’ kojima su se jasno pozicionirali na zvezdano nebo clubbing scene čarobnog ostrva, a od ove imaju još mnogo toga ponuditi.

Enzo Siragusa talent je novog talasa umetnika koji su osvežili scenu na ostrvu, a nastupao je i s’ nemačkom DJ damom tINI kao dio tINI and the ganga uz svoje Fuse snage kao Rossko i Rich NtX, a setovi ove ekipe uvek su bili dobro primljeni na plesnim podijumima.

Ovog leta FUSE ima priliku da zacementira svoje mesto na sceni, a već lagano predviđamo kako će ovo biti najuzbudljivija sezona u Amnesiji do sada. Enzo Siragusa ima priliku da Fuse dovede na vrh scene, kao što su to svojevremeno uradili Hawtin s’ M-nusom i Luciano s’ Cadenzom.

Enzo Siragusa Hyte Ibiza

Enza u Hrvatskoj ove godine možete čuti čak dva puta. Nastupi će na HYTE Zadar koji će se održati 22. i 23.07. na plaži Kolovare u Zadru i Sonus festivalu koji će se održati od 21. do 25.08. na plaži Zrće na ostrvu Pagu.

Kupite kartu za HYTE Zadar ovde
HYTE Zadar @Facebook
Sonus Local @Facebook