TECHNOKRATIA najavljuje: ,,Ova lokacija će postati svetska TRANCE destinacija“

566
forest fest technokratia

Van metropole, u egzotičnoj šumi, u blizini mistične pećine, kod prirodnog muzeja kamena i zadivljujući čiste reke, na jednom magičnom proplanku dogodiće se Forest Fest Serbia 2016. Prvi muzički festival ovog tipa u Srbiji održaće se 18. i 19. juna u prirodi sela Paštrić, Mionica.

Preko 20 izvođača, izdavačkih kuća i umetnika iz Srbije, Francuske, Kanade, Nemačke, Indije, Švajcarske, Belgije, SAD, Čile-a, Kanade i Švedske koji će predstaviti najrazličitije muzičke žanrove kao što su Etno Trance, Psyschedellic Trance, Morning Trance, Ambient, Chill Out, Alternative i sl.

Samo neki od izvođača koji će nam se predstaviti su: Suduaya, Middle Mode, Reversed Logic, Octohertz, Tropical Bleyage, BPM, Side Winder, Sarmati, Askari, kao i DJ podrška iz Srbije!

Pored toga moći ćete da uživate u umetničkim performansima i izlaganjima preko 20 umetnika i umetničkih kolektiva koji će predstaviti najmodernije i najegzotičnije trendove u ovoj sferi. Takođe održaće se i radionice, gde će svi zainteresovani moći po nešto novo da nauče.

Festival će se otvoriti predavanjima od strene tri ugledna i uspešna artista Dušan Kaličanin, Nikola Vuković i Nikola Tomić.

technokratia

Kamp mesta su, kao neizostavni deo festivala, obezbeđena tik uz predivnu reku Ribnicu. Sve što treba da ponesete je svoj šator! Za starije ljubitelje ovakvih festivala obezbeđen je i dečiji program sa profesionalnim vaspitačima u seoskom domaćinstvu u blizini lokacije događaja.

Ovaj festival pokrenula je organizacija iz Valjeva Digital Nexus u saradnji sa legendarnom organizacijom TECHNOKRATIA, a uz podršku lokalne opštine Mionica, i lokalne Turističke organizacije Ribnica sa ciljem da ova čudesna lokacija postane iz godine u godinu prava turistička atrakcija.

Karte su do 17. juna 1400 dinara, a na samom ulazu cena karte je 1600 dinara. Takođe festival nudi organizovan prevoz autobusom ili kolima.

Facebook event

PODELI
Prethodni članakPočinje žestoko Topljenje
Sledeći članakDIE ANTWOORD na DEV9T večeras!
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!