Muzička rep rejv senzacija DIE ANTWOORD nastupiće večeras u staroj Ciglani Beograda, u okviru umetničke kolonije DEV9T, kao zagrevanje pred ovogodišnji Exit Festival! Noć pod nazivom EXIT NA DEV9T predstaviće Die Antwoord na vrhuncu karijere i to na lokaciji koja neodoljivo podseća na njihove upečatljive spotove! Prodaja ulaznica će se vršiti putem prodajnih mreža Eventim Serbia i GIGS TIX, kao i online putem njihovih sajtova www.eventim.rs i www.gigstix.com i u novootvorenom NOVI ZLA SHTEK Smart & Grow Shop po ceni od 2,990 dinara.

Kontroverzni sastav iz Kejptauna, osnovan 2008. godine, donosi mešavinu uličnog hip-hopa, repa, roka i rejva sa margine savremenog društva. Njihovi beskompromisni i krajnje autentični nastupi su fuzija audio-vizuelne umetnosti praćene izuzetnom euforijom i gotovo distopijskim motivima savremenog društva. Die Antwoord pišu provokativne, duhovite, ponekad i morbidne tekstove, čiji upečatljivi motivi i snažne poruke ujedinjuju rejvere, rokere, repere i generalno pripadnike brojnih supkultura širom sveta. Nije redak slučaj videti ih u društvu Džoni Depa, Merilin Mensona i Skrileksa, sa kojima su nastupali i uživo

URBAN BUG na DEV9T!

Jedan od najpoznatijih časopisa urbane kulture u Srbiji i regionu, Urban Bug će u okviru svoje favele okupiti neke buduće nade srpske scene, dok će pored njih nastupiti i već priznati artisti Nemanja Vanović, Bojan Vukmirović, Alternativa i Easy A, kao i Monosaccharide, najtraženiji atmo techno sastav u Srbiji.

13346914_990103731105487_5500813234766965580_n

Facebook Comments