DIE ANTWOORD na DEV9T večeras!

360

Muzička rep rejv senzacija DIE ANTWOORD nastupiće večeras u staroj Ciglani Beograda, u okviru umetničke kolonije DEV9T, kao zagrevanje pred ovogodišnji Exit Festival! Noć pod nazivom EXIT NA DEV9T predstaviće Die Antwoord na vrhuncu karijere i to na lokaciji koja neodoljivo podseća na njihove upečatljive spotove! Prodaja ulaznica će se vršiti putem prodajnih mreža Eventim Serbia i GIGS TIX, kao i online putem njihovih sajtova www.eventim.rs i www.gigstix.com i u novootvorenom NOVI ZLA SHTEK Smart & Grow Shop po ceni od 2,990 dinara.

Kontroverzni sastav iz Kejptauna, osnovan 2008. godine, donosi mešavinu uličnog hip-hopa, repa, roka i rejva sa margine savremenog društva. Njihovi beskompromisni i krajnje autentični nastupi su fuzija audio-vizuelne umetnosti praćene izuzetnom euforijom i gotovo distopijskim motivima savremenog društva. Die Antwoord pišu provokativne, duhovite, ponekad i morbidne tekstove, čiji upečatljivi motivi i snažne poruke ujedinjuju rejvere, rokere, repere i generalno pripadnike brojnih supkultura širom sveta. Nije redak slučaj videti ih u društvu Džoni Depa, Merilin Mensona i Skrileksa, sa kojima su nastupali i uživo

URBAN BUG na DEV9T!

Jedan od najpoznatijih časopisa urbane kulture u Srbiji i regionu, Urban Bug će u okviru svoje favele okupiti neke buduće nade srpske scene, dok će pored njih nastupiti i već priznati artisti Nemanja Vanović, Bojan Vukmirović, Alternativa i Easy A, kao i Monosaccharide, najtraženiji atmo techno sastav u Srbiji.

13346914_990103731105487_5500813234766965580_n

PODELI
Prethodni članakTECHNOKRATIA najavljuje: ,,Ova lokacija će postati svetska TRANCE destinacija“
Sledeći članakA šta, a šta, šta kaže lajna? MKDSL je opet prevazišao sebe
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!