Domaća klupska scena bogatija je za još jedan zanimljiv party brend. U pitanju je ODYSSEY (srb. odiseja / epsko putovanje) veče koje će svakog četvrtka izvoditi malu istoriju house muzike i njenih podžanrova.

Ideja organizatora je da pozovu sve ljude koje zaniima klupsko i muzičko nasleđe i ako žele da postanu njeni ambasadori kako bi kroz zajedničke snage dali jedan nov impuls domaćem klabingu. Akcenat će biti na sirovom kvalitetu koji se svojevremeno odlikovao i popularnošću tako da ćete to veče čuti izvođače kao što su Daft Punk, Frankie Knuckles, David Morales, Masters At Work, Bob Sinclar, Tim Deluxe i mnoge druge. Za muziku će biti zadužena Beat ekipa, dok će Grotto kao glavni medijski partner spremiti razna iznenađenja za naše klupske fanove.

Cover

Večeras je otvaranje Odyssey-je i kapacitet je ograničen na 200 ljudi. Mesto održavanja je Hot Mess i žurka počinje u 23h. Za muziku će večeras biti zaduženi Grotto DJ-evi RAQA, Marco B & Bojan B koji su nedavno pokidali na Kalemegdan Summer Festival-u. Rezervacije su moguće putem broja 0653329550.

Hot Mess pres. ODYSSEY

Facebook Comments