ODYSSEY – krenite na putovanje kroz zvuk svakog četvrtka!

330

Domaća klupska scena bogatija je za još jedan zanimljiv party brend. U pitanju je ODYSSEY (srb. odiseja / epsko putovanje) veče koje će svakog četvrtka izvoditi malu istoriju house muzike i njenih podžanrova.

Ideja organizatora je da pozovu sve ljude koje zaniima klupsko i muzičko nasleđe i ako žele da postanu njeni ambasadori kako bi kroz zajedničke snage dali jedan nov impuls domaćem klabingu. Akcenat će biti na sirovom kvalitetu koji se svojevremeno odlikovao i popularnošću tako da ćete to veče čuti izvođače kao što su Daft Punk, Frankie Knuckles, David Morales, Masters At Work, Bob Sinclar, Tim Deluxe i mnoge druge. Za muziku će biti zadužena Beat ekipa, dok će Grotto kao glavni medijski partner spremiti razna iznenađenja za naše klupske fanove.

Cover

Večeras je otvaranje Odyssey-je i kapacitet je ograničen na 200 ljudi. Mesto održavanja je Hot Mess i žurka počinje u 23h. Za muziku će večeras biti zaduženi Grotto DJ-evi RAQA, Marco B & Bojan B koji su nedavno pokidali na Kalemegdan Summer Festival-u. Rezervacije su moguće putem broja 0653329550.

Hot Mess pres. ODYSSEY

PODELI
Prethodni članakRave Saver premijerno na Povetarcu u subotu 18. juna
Sledeći članakPrvi put u Srbiji – Joey Daniel sa Music On etikete!
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!