Sven Vath otvara jubilarno izdanje Lovefesta

581
Sven Vath Lovefest 2016 Vrnjacka Banja

Sven Vath, legenda svetske muzičke scene, ovog leta otvoriće jubilarno deseto izdanje Lovefesta u Vrnjačkoj Banji. Najveća rođendanska žurka festivala ljubavi trajaće od 4. do 6. avgusta, a među više od 80 izvođača uz Papa Svena nastupiće i članovi kultne “Coocon familije”.

Sven Vath je muzički vizionar i čovek koga ne treba posebno predstavljati. Osim što je DJ kome se pripisuje uspon elektro scene i jedinstveni muzički pristup, Vath je poznat po svojoj izdavačkoj kući Cocoon Records u okviru koje već decenijama unazad razvija talente izvođača koje upoznaje širom sveta. Njegova više nego uspešna DJ karijera duga je više od tri decenije, a ovog leta na Lovefestu dolazi sa izvođačima za čiji je uspeh sam odgovoran.

Ilario Alicante Lovefest 2016 Vrnjacka Banja
Ilario Alicante

Ilario Alicante, Daniel Stefanik i Markus Fix uz Papa Svena
Jedan telefonski poziv od Sven Vätha promenio je njegov život, i zato ovog leta imamo čast da đuskamo uz zvuke “child prodigy-ja”, Ilarija Alicantea. Zaljubivši se na prvi pogled u house muziku i hiljadu njenih nijansi, prelazeći od latino-hispano do minimal-elektro zvuka, posvetio je svoj produkcijski stil samo ovim ritmovima. Još jedan Cocoon izvođač, Daniel Stefanik, doživeo je svoj bum u kasnim 90-tim, a sada, deceniju kasnije, istorija se ponavlja.

Daniel Stefanik Lovefest 2016 Vrnjacka Banja
Daniel Stefanik

Njegova muzika je ispunjena dubokim i višedimenzionalnim temama, sa fuzijom dub i Detroit zvuka. Markus Fix je pionir Cocoon porodice i jedan od svetski poznatih producenata. Dok pušta, često na sceni kombinuje “sveto trojstvo” – deep house, tech house i minimal-techno. Osim toga što bi voleo da postane muzički kralj, Markus takođe ima želju da živi kao Samuraj godinu dana i nauči borilačke veštine.

Markus Fix Lovefest 2016 Vrnjacka Banja
Markus Fix

Prve festivalske noći Cocoon familiji će se pridružiti i Vlada Janjić, jedan od DJ-eva koji je devedesetih stvorio domaću elektro scenu, koju i danas oblikuje svojim velikim muzičkim uticajem. Zato i od njega ne očekujemo ništa manje od još jedne muzičke lekcije za pamćenje.

Kupite karte na rate
Svim posetiocima koji žele da budu deo najvećeg do sada i jubilarnog izdanja Lovefesta, organizatori su omogućili kupovinu karata na tri rate, a ponuda važi i za akciju u okviru koje možete kupiti tri karte i četvrtu dobijate besplatno. Ulaznice se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs.