Trens spektakl: DJ mag Astrix stiže u Barutanu ove subote!

567
Astrix Barutana Beograd Aquapipe Sivi Albert

Ljubitelji trance-a neka se spreme za spektakl! U Barutanu ove subote, 2. jula, stiže Astrix, čuveni izraelski DJ i producent i legenda trance muzike, a domaća podrška stiže u sastavu Aquapipe, Sivi i Albert.

Avi Šmailov pod pseudonimom Astrix nastupa već više od deceniju i po. Nastupao je u klubovima Tel Aviva i brzo postao poznat širom sveta po mešanju pop melodija i progresivnom house zvuku. Prvi album “Eye To Eye” objavio je 2002. godine, a već godinama se nalazi na listi “najboljih 100 DJ-eva” po izboru DJ Mag magazina.

Astrix Barutana Aquapipe Sivi Albert Beograd

Tokom protekle decenije Astrix je samo potvrdio status vodećeg trance DJ-a, nastupivši na najvećim svetskim festivalima elektronske muzike: Dance Valley, Tomorrowland, SW4, Creamfileds, Love Parade, UAF, Planeta Atlantida, Triba,… Kao jedno od najpoznatijih imena globalne DJ scene, često je nastupao i u eminentim noćnim klubovima i koncertnim prostorima.

Otkad je objavio album “Red Means Distortion” neprekidno je na turneji, a priliku da ga ponovo čuje i vidi beogradska publika će imati ove subote u Barutani. Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji putem mreže DD Tickets po ceni od 1.100 dinara.