SUTRA POČINJE ORANGE PARTY

613

U subotu, 2. jula na Beogradskoj tvrđavi počeće Orange Party koji se održava uz podršku Heinekena i Ambasade Kraljevine Holandije u sklopu Orange Week manifestacije.

Po ugledu na amsterdamski Kingsday, svi u narandžastom će đuskati, a holandski di-džej Marco V svojim energičnim bitovima će napraviti sjajnu atmosferu. Domaću podršku pružiće mu Zap Me Strobe, Cavin Viviano, Erik Iker, Divolly & Markward, Aero, Pessto, Stereo Republic i Cyber.

orange party

Specijalno dizajnirana bina uz ORANGE LASER SHOW i specijalne efekte učiniće da osetite pravi duh Holandije, zato spremite vašu najluđu narandžastu kombinaciju i dođite da đuskate na podijumu za igru koji se nalazi na jednoj od najlepših lokacija u zemlji – Beogradskoj tvrđavi!

Organizatori su obezbedili slobodan ulaz za sve posetioce koji dođu u narandžastoj kombinaciji do 23h.

Karte za Orange Party možete nabaviti po ceni od 500 rsd na svim prodajnim mestima Eventima i DD tickets-a, kao i u prostorijama agencije Jungle Tribe – Gospodar Jevremova 49.

PODELI
Prethodni članakDrill: Time Machine @ ShowRoom
Sledeći članakBeat Talents bira nove talente za Ibizu
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!