SONUS FESTIVAL OBJAVIO CEO PROGRAM

Skoro 70 izvođača ovog avgusta na Zrću

294
sonus

Vrhunac festivalske sezone, za sve ljubitelje house i techno muzike, upravo je Sonus Festival koji će se održati od 21. do 25. avgusta na plaži Zrće. Ovaj sad već svetski poznati festival, uz bogat program, dodaje još nekoliko velikih zvezda čiji se setovi mogu čuti od Ibize do Berlina ali retko u regionu, na jednom festivalu.

Techno legende,a ujedno i bračni par Adam Beyer i Ida Engberg po prvi put će zajedno nastupiti u Hrvatskoj, a program će upotpuniti i techno dama koja se već smatra članom Sonus porodice –Monika Kruse, kao i predstavnik bečke scene – Andy Catana.

SONUS FESTIVAL 1

Ovi izvođači pridružiće se moćnim imenima kao što su Dixon, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Luciano, Joseph Capriati, Seth Troxler, Marco Carola, tINI, Cassy, Jamie Jones, The Martinez Brothers, Rothad, Apollonia, Tale of Us, Pan-Pot i ostalima na jednom od 10 najboljih techno festivala na svetu koji će trajati 5 dana i 5 noći u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso i na partijima na brodu.

Posetioce festivala očekuje najbolji sound sistem, što će uz divno more i najkvalitetniju elektronsku muziku, sigurno doprineti jedinstvenom doživljaju.

Cena ulaznice za sve posetioce iz regiona je povlašćena, iznosi 440 kn i kupovina je moguća putem Entrio online prodavnice https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2016-3004

PODELI
Prethodni članakBeat Talents bira nove talente za Ibizu
Sledeći članakŽurke na EXIT binama Urban Bug, Gaia Experiment Trance i Guarana AS FM!
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!