Sreda je u znaku minimala

kirri cornwell sreda kptm

Ljubitelji minimala moći će ove srede da uživaju u fantastičnoj matine žurci pod nazivom „Kad je bal, nek je minimal” u bašti kluba KPTM uz sjajne goste iz inostranstva, Kirri Cornwell-a i E-day-a , a podršku će pružiti Depra koji stoji iza organizacije Falso Berlina.

Dnevni parti počeće sa programom od 16 časova, a iz organizacije poručuju da će za posetioce koji dođu u klub do 18 časova, ulaz biti besplatan.

Kiri Kornvel, di-džej i producent od ranije je poznat domaćoj publici po svojim nastupima u mnogim beogradskim klubovima. Ovog puta u ludoj minimal vožnji pridružiće mu se E-day iz Švedske, kao i sjajni Depra iz Falso Berline kog domača klupska publika i te kako poznaje.

kirri cornwell sreda kptm

Kirri Cornwell dolazi iz Londona, svoju muzičku karijeru započeo je sredinom devedesetih kada eksperimentisao sa raznim muzičkim pravicama da bi se konačno pronašao u deep tech-house ritmovima i upravo u tom pravcu nastavio svoju di-džej ekspanziju. Nastupao je na mnogim andergaund događajima i festivalima kao što su EGG, Ministry of Sound, Pacha, East Village, Nomad, Basing House, Rhythm Factory. Njegov muzički ukus godinama se razvijao pod uticajem legendi poput Princa i Dejvida Bouvija, ali iandergraund velikana kao što su Mihai Popoviciu, Barac i Archie HamIlton.

Depra jedan od osnivača organizacije Falso Berlina producent i vrsni di-džej čijim se nastupima domaća klupska publika uvek obraduje. Izdavao je muziku za Digital Structures, LoveZone records, Selected, Crossfade Sounds.

Prethodni tekstHYTE Zadar: Objavljen raspored po danima
Sledeći tekstDNEVNI REJV DANAS OD 17H NA FAVELI
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!