Electronic Family postaje dvodnevni festival dogodine

222
Electronic Family

Amsterdam, 23.jul – Electronic Family, jedan od najvećih festivala na otvorenom će se proširiti. Sledeće godine festival će se održati u gradu Den Bosh, pod nazivom Electronic Family: The Gathering. Trance porodica će se proširiti po svetskim klubovima kako zatvorenog tako i otvorenog tipa, a radiće se i festivali koji će trajati duže od jednog dana. Sama ideja je već započeta pre nekih tri nedelje kada se Electronic Family održao u Tallinnu u Estoniji. Nastupali su najpoznatiji DJevi današnjice koji su priredili pravi spektakl za sve prisutne. Ideja jeste da se sama manifestacija proširi po gradovima kako širom Evrope tako i u Aziji. Kada pričamo o Holandiji, tamo će se festival preseliti iz Amsterdama u Den Bosh.

Electronic Family Allan Hardenberg, direktor ALDA events-a (organizator Electronic Family festivala), izjavio je:
Nakon šest uspešnih izdanja ovog festivala, Electronic Family će sledeće godine napustiti svoju oazu u Amsterdamu. Odlučili smo se na ovaj potez jer je vreme da ostvarimo svoje davno zacrtane ciljeve a to je da napravimo višednevni festival. Den Bosh je idealno mesto jer uključuje kako kamp tako i predivan park.
Vest je objavljena na spektakularan način prošlog vikenda pred 13.000 posetilaca. U trenutku dok su vatrometi obeležavali kraj jednog novog poglavlja electronic family ekipe, poznati trance vokal Emma Hewitt pozvala je sve trensere da se preko zvaničnog sajta electronic family-a registruju i da na taj način postanu deo ove porodice. Svi zainteresovani će moći da učestvuju u diskusiji o pripremanju narednog poglavlja, a i dobijaće informacije o festivalu pre svih ostalih.

Electronic Family Za mene je  ovo poseban događaj. To je mesto gde se okupe svi ljubitelji trance muzike širom sveta na jednom mestu kako bi delili istu strast, a to je strast prema muzici. Oduševljen sam o budućim planovima koji imaju organizatori, a to je takođe i fantastična vest za sve one koji žele da prisustvuju sledeće godine. Ponosan sam što sam deo cele ove priče , izjavio je Ferry Corsten.
Šesto izdanje je proteklo i više nego uspešno. Preko 13.000 posetilaca je uživalo u trance spektaklu koji se izvodio na četiri stejdža, gde su nastupale ikone poput Andrew Rayel-a, Cosmic Gate-a, Ferry Corsten-a koji je predstavljao Gouryellu i Markus Schulz-a.

Electronic Family Više informacija možete naći na sajtu www.electronicfamily.com