Talamasca u Maximusu – plesni raj na zemlji!

865

Na drugoj po redu trance večeri u diskoteci Maximus nastupio je jedan od lidera internacionalne scene, Talamasca, podsetivši još jednom brojne posetioce kotorskog kluba, kojih je bilo iz Crne Gore, Srbije, Francuske, Italije, Velike Britanije, kako izgledaju najbolje trance žurke. Francuski DJ potrudio se da u areni “elektronske katedrale” ni jednog trenutka ne fali energije, pa je cele večeri brojne poštovaoce njegovog lika i dela, držao budnima na dance podijumu kotorske diskoteke.

Talamasca Maximus Kotor Aquapipe Skunk Fu

Domaću podršku za neverovatnu trance noć u Maximusu pružili su Aquapipe iz Srbije i Skunk Fu iz Crne Gore, napravivši idealan warm up i završnicu večeri, otišli su zajedno sa posetiocima kotorskog kluba, na putovanje u duboke predele trance muzike.

Talamasca Maximus Aquapipe Skunk Fu Kotor

Kako je uspeo da pronađe ono univerzalno u muzici što i danas privlači široki auditorijum širom planete, Talamasca je još jednom pokazao da je živa legenda, pružajući uvid u majstorstvo, ne samo svojih traka, seta, već kompletnog nastupa koji uključuje fenomenalnu energiju, komunikaciju sa publikom, te pozitivan fidbek, uvek opipavajući puls svoje mnogobrojne publike.

Talamasca Maximus Aquapipe Kotor Skunk Fu

Ostatak slika pogledajte ovde.

PODELI
Prethodni članakSven Vath otvorio Lovefest sa više od 25 hiljada ljudi!
Sledeći članak5 razloga zašto volimo French House?
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!