Guti LIVE i francuski Def. Raw Music Concept u Barutani ove nedelje

403
guti

Na vama je da odlučite da li ćete ovog vikenda sebi da priuštite nezaboravan provod – a Barutana, kao i uvek, ima dve odlične žurke u ponudi!

U petak, 12. avgusta Barutana i Bizzare Bazzare vam predstavljaju letnji predah od uličnog haosa, betonske džungle i sumorne svakodnevnice. Očekuje vas 11 sati dobre muzike, koktela i letnje zabave – publici će se po prvi put predstaviti Def. Raw Music Concept, projekat mladih francuskih andergraund didžejeva, a uz njih i gost iz Švajcarske Nekow i domaća podrška u sastavu Mene, Milovan Stojanović (DBDZ), Miroslav Petković, Rumpelstilskin i Friend of Friends.

guti

Pored muzike, svi posetioci imaće priliku da vide kreacije i radove beogradskih dizajnera i umetnika, neafirmisanih mladih brendova koji predstavljaju Bizzare Bazzare Koncept. U pitanju je umetnički kutak koji spaja dizajn, modu i umetnost i obavezna destinacija za one koji žele da budu smeli i drugačiji i one koji traže retke i originalne predmete, unikatan nakit i aksesoare. Za sve prusutne tu će biti i Izložba fotografija Marka Milanovića i modne dizajnerke Sonje Jocić, a specijalni kuriozitet biće modna revija modela sestara Djordjevic iz kreacijske kuće “Naca.tacka”. Ulaz je slobodan i dogadjaj je pet friendly.

guti

U subotu, 13. avgusta, na najlepšu letnju pozornicu u Beogradu stiže Guti. Sve do 2006. godine, ovaj argentinac nastupao je kao pijanista i džez muzičar, a početkom 2000-ih osvajao je brojne nagrade kao član popularnog južnoameričkog rok benda. Ubrzo potom, njegovo interesovanje prelazi na house muziku, a Guti postaje jedan od najcenjenijih producenata ovog žanra. Jedinstveni spoj jazz i latino ritmova sa čistom elektronikom jesu zaštitni znak ovog argentinca, koji je, kao umetnik sa etikete Desolat, dobio priliku da svoj talenat iznova dokazuje u najboljim klubovima širom sveta. Ove subote Guti stiže u Barutanu u organizaciji ekipe “Kultura”, a kao domaća podrška nastupiće Alexandar Ivkovic, Mihajlo xLive, Luka Vukovic b2b Ivan Radojevic i SMT#nG. Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, po ceni od 600 dinara.

PODELI
Prethodni članakSonus festival u humanitarnoj akciji za istraživanje bolesti tumora mozga
Sledeći članakKompletiran program za VIBE Festival 2016
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!