Legendarni njujorški klub Paradise Garage uskoro bi mogao da postane predmet novog filma. Sajt koji je posvećen ovom projektu opisuje film kao „priču o Larry Levan-u, Michael Brody-u i svetski poznatom klubu Paradise Garage.“

Scenario i režiju za film, koji je i nazvan po ovom klubu, radiće Jonathon Ulman. Ovaj autor je već radio na petnaestominutnom dokumentarcu iz 2014-te godine, pod nazivom „Šta je Paradise Garage?“ (What is The Paradise Garage?).

Legendu kluba, Larry Levan-a, igraće britanski glumac Kobna Holdbrook-Smith, dok će Joey-a Llanos-a igrati Rayniel Rufino. Llanos će biti angažovan i kao konsultant na filmu, dok će David Depino, jedan od rezidenata kluba, biti saradnik producenta.

U intervjuu za Resident Advisor, Ulman je izjavio da je priča o Paradise Garage, priča o duhu i povezanosti ljudi koji dolaze u klub, o ljubavlju i strasti na densfloru. Prema njegovim rečima, film je ujedno jedna velika proslava, ali i drama obmotana oko sjajnih traka koje su činile jedno vreme. Paradise Garage je jedno od ključnih mesta u formiranju house zvuka. U prilog tome govori i to da je Frankie Knuckles redovno vrteo u ovom klubu.

Paradise [email protected]

Facebook Comments