Christian Rutz : Ove nedelje danski techno će uzdrmati Beograd!

317
Christian Rutz

Popularni danski DJ Christian Rutz nastupiće na žurci pod otvorenim nebom u klubu KPTM u nedelju 14. avgusta s početkom u četiri sata ujutru.

Posetioci će moći da uživaju u specijalnom jutarnjem techno doživljaju uz kopenhagenski zvuk izvođača koji i te kako ume da stvori atmosferu zbog koje ćete poželeti da se žurka nikad ne završi! Beogradski klaberi već su imali prilike da uživaju u setovima Kristijana Ruca, a oni koji su propustili zadovoljstvo da uživo prisustvuju njegovom gruvanju moći će da ga čuju ovog nedeljnog jutra u klubu KPTM.

christian

Kristijan je do sada nastupao uz imena kao što su Pan Pot, Extrawelt, Antix, Alan Fitzpartick, a imao je i live nastupe i setove Fritz Kalkbrennera, Format B, Tomas Barfoda… Njegov stil se može definisati kao dub i techno, sa izraženim house uticajima.

Deo je Reconstruct Music-a, grupe umetnika i promotera osnovane u Kopenhagenu, gde zajednički organizuju rejvove u Kb18 i Culture Box – dva najveća underground kluba u Kopenhagenu. Kristijan je vlasnik i etikete Remote Enclosure Audio , a trenutno živi i stvara u Berlinu.

PODELI
Prethodni članak2 Days 2 Ways u klubu Klagenfurt Bungee
Sledeći članakSonus objavio raspored za svih 5 dana i 5 noći festivala
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!