Još jedan u nizu trance partija koji se svakog utorka, uz najlepše zvuke održavaju u diskoteci Maximus. Na proteklim žurkama nastupili su trance legende: Indra, Talamasca i Skazi, kojima su društvo za mix pultom pravili: Aquapipe, Pashton Kutcher, Bee, Skunk Fu i DJ Shogan. Večeras psihodelična grozniza ponovo napada, ovoga puta u liku i delu holandskog psychedelic trance dua GMS.

gms

Oformljen od strane artista: Shajahan Matkin, takođe poznat i pod pseudonimom Riktam, te Joseph Quinteros, aka Bansi, u Amsterdamu, značajnu popularnost stekli su početkom devedesetih godina prošlog veka, odmah stvorivši internacionalnu bazu fanova. Spun Records osnovali su 1999. godine, prvu trance etiketu u Americi i Španiji, da bi 2009. godine osnovali novu etiketu Starbox Music. Trake sa njihovih albuma koristio je u svojim kultnim filmovima: Man on Fire, Domino i Unstoppable, poznati setski režiser Tony Scott. Osvojili su više nagrada (Psy trance Award) na DJ Awards na Ibizi.

Nedavno su nastupili u beogradskoj Barutani, napravivši pravo ludilo na dance flooru. S obzirom da poznaje reakcije naše publike, ništa manje ne očekujemo ni večeras u Maximusu! Spremite se, luda noć je pred nama!

Domaća podrška: Aquapipe, Pashton Kuther & Bee
Cena ulaznice: 8 evra

Facebook Comments