Psihodelična groznica ponovo napada – GMS u Maximusu!

412
gms

Još jedan u nizu trance partija koji se svakog utorka, uz najlepše zvuke održavaju u diskoteci Maximus. Na proteklim žurkama nastupili su trance legende: Indra, Talamasca i Skazi, kojima su društvo za mix pultom pravili: Aquapipe, Pashton Kutcher, Bee, Skunk Fu i DJ Shogan. Večeras psihodelična grozniza ponovo napada, ovoga puta u liku i delu holandskog psychedelic trance dua GMS.

gms

Oformljen od strane artista: Shajahan Matkin, takođe poznat i pod pseudonimom Riktam, te Joseph Quinteros, aka Bansi, u Amsterdamu, značajnu popularnost stekli su početkom devedesetih godina prošlog veka, odmah stvorivši internacionalnu bazu fanova. Spun Records osnovali su 1999. godine, prvu trance etiketu u Americi i Španiji, da bi 2009. godine osnovali novu etiketu Starbox Music. Trake sa njihovih albuma koristio je u svojim kultnim filmovima: Man on Fire, Domino i Unstoppable, poznati setski režiser Tony Scott. Osvojili su više nagrada (Psy trance Award) na DJ Awards na Ibizi.

Nedavno su nastupili u beogradskoj Barutani, napravivši pravo ludilo na dance flooru. S obzirom da poznaje reakcije naše publike, ništa manje ne očekujemo ni večeras u Maximusu! Spremite se, luda noć je pred nama!

Domaća podrška: Aquapipe, Pashton Kuther & Bee
Cena ulaznice: 8 evra

PODELI
Prethodni članakTijana T snimila mix za Resident Advisor!
Sledeći članakSve dame Sonus festivala
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!