(PHOTO) Kiša nije uspela da ugasi uzavrelu atmosferu Sonusa

281

Loše vreme koje je ovih dana zahvatilo hrvatsku obalu, nije uspelo da obeshrabri nekoliko hiljada posetilaca Sonus festivala koji su dokazali da je kvalitetna muzika i pozitivna energija dovoljna za dobar provod.

sonus

Danas i u sledećih nekoliko dana na Sonusu možete očekivati nastup svetski poznatih imena kao što su Luciano, Chris Liebing, Joseph Capriati, Dubfire, Tale Of Us, Seth Troxler, Tini, Sam Paganini, Pan-Pot i mnogi drugi. Festival će tradicionalno zatvoriti after party pod virtuoznom palicom Ricarda Villalobosa i njegove ekipe koji počinje 26. avgusta u 9h ujutru.

Festivalske ulaznice za posetioce iz našeg regiona po promo ceni od 9.600 din, moguće je kupiti putem Entrio online prodavnice, Croatia Tickets online prodavnice ili na Entrio prodajnim mestima. Ograničen broj dnevnih ulaznica je dostupan na ulazu u festival. 4.200 din iznosi dnevna karta za sve dane osim poslednjeg dana festivala kad će cena biti 5.000 din.

Pogledajte i ostale fotografije:

sonus

sonus

sonus

sonus

sonus

sonus

sonus

sonus

sonus

sonus

sonus

sonus

PODELI
Prethodni članakZatvara se Secret Garden!
Sledeći članakPoklanjamo 5×2 ulaznice za VIBE Festival u Kragujevcu
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!