Predrag Janus i Peter Portman gruvaju u KPTM-u

318
peter portman

Klub KPTM ove subote ugostiće dva artista koja gradski klaberi i te kako dobro poznaju, a u pitanju su Predrag Janus i Peter Portman, koji će ovom prilikom napraviti pravi slavljenički parti, s obzirom na to da je povod za ludilo upravo njihov rođendan.

peter portman

Ovaj dugoočekivani parti okupiće neke od najboljih izvođača domaće elektronske scene poput Bože Podunavca i Mirka Lazarevića koji će posebno obradovati ljubitelje tvrđeg zvuka, a podršku će pružiti i DJ DirtE, Sam.Luda, Manton i Nikola M koji će se za miks pultom smenjivati od subote s početkom u 22h, pa sve do jutarnjih nedeljnih časova.

Iako ih neće odbiti, slavljenici ističu da nije neophodno doneti poklone ukrašene crvenim mašnama, ali da je dobar vajb i širok osmeh apsolutni must have za ulazak na ovaj parti.

PODELI
Prethodni članakAdriatique na Raveolution-u 7. oktobra!
Sledeći članakHumanitarna žurka #FES2016 ovog vikenda u bloku 70
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!