DJ Sam Feldt nastupa u klubu Central

426
Sam Feldt Central Split

Iako tek u ranim dvadesetim Sam Feldt iza sebe ima već poprilično nanizanih uspeha, kako u producentskim tako i u DJ vodama, a ovog petka 09.09. se vraća u Hrvatsku i to u klub Central. Feldt će nastupiti u sklopu muzičko scenske atrakcije La Fiesta koja svakog petka gostuje u Centralu.

Novootvoreni splitski klub Central nastavlja sa svojim planom, a to je da Splitu priuštiti novi doživljaj klupskog života. Na svima poznatoj lokaciji bioskopa Central u samom centru grada postaje novo okupljalište Splićana. Ovog petka u sklopu La Fieste svoju muziku i energiju sa publikom podeliće Sam Feldt, DJ i producent kojeg publika i kolege veoma cene.

Sam Feldt La Fiesta Split Central

Leto je pri kraju, ali zabava u Centralu ne jenjava. Ovog petka u prekrasnom ambijentu kluba igraćemo sa Holandskom zvezdom uz glamurozni performans La Fiesta artista, uživati u bogatoj kostimografiji sa ostalim residentima La Fieste koji upotpunjuju ovaj muzičko scenski doživljaj. Miguel Lara električni violinista, Nalaya Voice of Ibiza, te Manuel Moore električni gitarista samo su neki od izvođača koji redovno gostuju uz La Fiestu.

Sam Feldt La Fiesta Central Split

Ono što je vinulo Sam Feldta u vrh scene definitivno je njegov Deep-House hit “Show me Love” koji je ugledao svetlost dana početkom 2015., te je i dalje ostao jedan od najslušanijih klupskih hitova. Njegov nastup karakterišu melodije, puno energije i emocija spakovanih u odličan groove, upravo ono što definiše savremenu dance scenu. Feldt nastupa na najvećim svetskim festivalima gde deli pult s imenima poput Kygo-a, Robin Schulz-om ili Oliver Heldens-om, a ovog petka raziraće će splitski Central.
Osim La Fieste koja je rezervisana za petak, radni dani kluba Central kroz mesec septembar su od srede do subote od 01 – 06h.

Sam Feldt @Facebook
La Fiesta @Facebook
Central @Facebook