Superstarovi Slater, Sims i The Advent za 16 sati techno maratona

Lucky Light LTD All Stars

810
Luke Slater Speedy The Hard Code Project Techno Lucky Light LTD Beogradski sajam

Pred beogradskim klaberima je prava poslastica jer trio DJ superstarova, u sastavu Luke Slater (Planetary Assault Systems), Ben Sims i The Advent, predvodi paklenu ekipu od 12 domaćih i stranih techno asova koji će u toku jednog dana nastupiti na neverovatnom 16-satnom party maratonu!

Po ugledu na čuveni Time Warp u Evropi, po prvi put se u Srbiji organizuje ovakva žurka, koja će u 16 sati, bez predaha, okupiti sam evropski krem kad je andergraund techno scena u pitanju. Za pultom Hard Code žurke će se izmenjati čak 8 svetskih i 4 domaća asa techno scene.

Ben Sims Speedy The Hard Code Project Techno Lucky Light LTD Beogradski sajam
Ben Sims

Britanac Luke Slater (Planetary Assault Systems) je jedna od najvećih faca u techno svetu u poslednje dve decenije, a njegovo gostovanje je prava ekskluziva pošto će posle odličnog nastupa na Exitu gde je bio gost Carl Cox-a i dugog, dugog iščekivanja prvi put nastupiti pred beogradskom publikom. Ni veličine kao što su Ben Sims i The Advent (Kombination Research) ne treba posebno predstavljati, jer gotovo da nema DJ-a koji u svom setu nema neku njihovu traku, ali ni važnijeg kluba i festivala na kome nisu bili među headliner-ima (Awakenings, Tomorrowland, ADE, Time Warp, Tresor, Berghain, na Ostgut Ton žurkama).

A sve to praktično važi i za ostatak ekipe. Prava senzacija kad je dark zvuk u pitanju, i jedan od lidera čuvene Oscar Mulerove “Pole Groupe” družine, Madriđanin Reeko ovom prilikom prvi put dolazi na Balkan. Tu je i ljubimac domaće publike, Berlinac Alexander Kowalski, zatim jedan od predvodnika mlađe genracije Gary Beck (BEK Audio), britanski veteran Mark Broom (Beard Man), kao i rezident berlinskog Tresor-a Mario Berger. Domaća podrška su Speedy, predstavnik nove domaće techno garde, iskusni vuk Boža Podunavac, Kobaya, kao i specijani gost iz Makedonije Goran Kan.

Reeko Speedy The Hard Code Project Techno Lucky Light LTD Beogradski sajam
Reeko

Hard Code žurka je specifična i po tome što će se predstaviti gotovo cela ekipa eminentnog domaćeg labela LLLTD, uz goste a možda i nove članove Sims, Slater i Reeko! A kako se sve ovo dešava za Noć veštica mogu se očekivati i specijalna iznenađenja tim povodom.

Hard Code žurka se održava 29. oktobra u Hali 5 Beogradskog Sajma, a provod počinje u subotu 29. oktobra, u 20 sati i trajaće do sutradan u podne. Prvi kontigent karata je pušten u prodaju po ceni od 990 dinara. Ulaznice se mogu kupiti u svim Win Win radnjama u zemlji, kao i u poslovnici DD Tickets u Beogradu (Strahinjića Bana 22), a tu je i online opcija (print at home) putem sajta www.ddtickets.rs.