Poslušajte nov singl dua Adriatique

255

U okviru nove Diynamic kompilacije povodom 10 godina postojanja etikete izašao je singl dua Adriatique, pod imenom “Jekaterinburg”. Prema njihovim rečima u intervjuu za Deep House Amsterdam kažu da “pesma nije bila planirana za ovu kompilaciju, već je jednostavno odgovarala Diynamic ekipi”.

U samoj kompoziciji koristili su neke nove efekte, nov instrument i nešto drugačiji aranžman od ustaljenog. Mi svakako možemo da primetimo da je pesma više bazirana na minimalističnijem ritmu koji je sve popularniji kod tech house i techno DJ-eva, a vi prosudite sami.

PODELI
Prethodni članakDinamična clubberska jesen sve bliža – karte za Adriatique po promo ceni još samo 4 dana!
Sledeći članak10 pesama prema selekciji dua Adriatique
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!