Robert Nickson i Dimension vam predstavljaju Wormhole

199
dimension

Ajmo malo da predstavljamo i nove nade na trance sceni. Svi pričaju o velikanima koji su nam poznati već x godina unazad ali se malo priča o sjajnim momcima koji iz dana u dan sve više i više doprinose trance sceni u svetu.
Ovaj put ćemo vam pokazati šta se desi kad se udruže španska i engleska trance snaga. Dobija se totalna perfekcija,lagane note i bezbrižna vožnja kroz taj neki drugi svet, koji ostali zovu trance muzikom.
Dimension koji nam dolazi iz Španije i Robert Nickson rođen Englez, odlučili su da izbace prvu zajedničku stvar. Traka na kojoj su radili u poslednjih par meseci pokazala je zašto su ova dvojica momaka među najtalentovanijim momcima upliftinga. Njihova nova traka pod nazivom Wormhole će vas oboriti s nogu. Traka je izdata za label Flashover Recordings i predstavlja kombinaciju melodičnih vibracija i moćima upliftinga. Iako je leto na izmaku, ova traka je nešto što će vas grejati i tokom kišnih dana.
Mnogi DJevi su već podržali ovu traku u svojim, kako radio emisijama tako i gigovima širom sveta, a to su: Aly & Fila, Markus Schulz, Ferry Corsten, Solarstone, Giuseppe Ottaviani, Photographer, Manuel Le Saux, Dan Dobson, Dan Thompson, Lange, Kenneth Thomas, Jorn Van Deynhoven, MIKE Push, Alexander Popov, Andy Moor, Solis & Sean Truby, Andre Visior, Roger Shah, Mark Sherry, Johan Gielen, Flash Brothers, Bobina, Maarten de Jong, Matt Cerf, Pedro Del Mar, Johnny L, Space Brothers i mnogih drugih…
Poslušajte je i recite nam kako vam se čini 🙂