Rødhåd remiksovao Radio Slave-a

234
Rodhad Radio Slave Vision Remix

Radio Slave je krajem maja izbacio “Vision” EP, za label Rekids, koji je pored originala imao i remix Marcel Dettmann-a. I kao što se i očekivalo celo leto su se slušale obe verzije širom sveta i razarale su dancefloor.

Međutim sada nam stižu remixi, a to nikako nije lak zadatak za producente kada moraju da prerađuju nečiji hit i da naprave nešto što će isto toliko biti dobro. Ali onda se pojavi Rødhåd, vlasnik Dystopian izdavačke kuće, i uradi traku koja će, kada se pojača, produvati svako klupsko ozvučenje i ispomerati klaberima organe, a nekome i izlečiti kamen u bubregu.

Rødhåd Radio Slave Remix Rekids

“Vision” (Remixes) izlazi 14. oktobra takođe za Rekids! A pored Rødhåd-ovog tu su i remixi Obscure Shape & SHDW-a, Johannes Heil-a i sve ih možete preslušati ovde.

PODELI
Prethodni članakDaft Punk – roboti bez maske
Sledeći članakKuda posle Adriatique-a?
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!