fabric 90 Promo Mix by Scuba

320
fabric 90 Mix Scuba Terry Francis Recondite

fabric 90” mix koje je radio Scuba izlazi na CD-u 21. oktobra, a menadžment kluba je upload-ovao na SoundCloud teaser mixa. Techno mix i veoma napeta vožnja od početka do kraja sa trakama od Pearson Sound-a, Carl Craig-a, Ben Klock-a i Tessela-e.

fabric 90 Mix Scuba Recondite Terry Francis

Kako je fabric zatvoren žurka povodom izdanja mixa će se održati u The Steelyard-u, a pored Scube nastupaju Recondite (Live) i Terry Francis. Sav prihod od žurke ide u #SaveOurCulture fond. Ostale žurke koje fabric organizuje održaće se u klubovima kao što su Sankeys Ibiza, The Warehouse Project i Great Suffolk Street Warehouse u Londonu sa Darius Syrossian-om, Levon Vincent-om i Ninom Kraviz kao hedlajnerima.

PODELI
Prethodni članakLegenda house zvuka – Osunlade nam stiže ponovo u Beograd!
Sledeći članakSutra počinje Serbia Wonderland spektakl
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!